Glasaj za dresove Region Istočne Srbije – Zona Zapad!

Autor:

Sport

31.01.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se prepoznatljiva akcija MerkurXtipa, koja će ove nedelje pomoći nekom klubu iz Zone Zapad, regiona Istočne Srbije.

Glasaj za dresove Region Istočne Srbije – Zona Zapad!

Foto: Promo

Počinje novo glasanje za dresove, konstantno se povećava spisak klubova kojima je MerkurXtip do sada pomogao sportskom opremom, a sve njih su njihovi navijači i pratioci izglasali putem društvenih mreža.

 

Ove nedelje očekuju se navijači da se angažuju i jednostavnim glasanjem „poguraju“ svoj omiljeni tim do pobede, a mogu da biraju među ovim klubovima: Blagotin (Poljna), Mladi borac (Sedlare), Morava (Ćuprija), Župa (Aleksandrovac), Jedinstvo (Kruševac), Jedinstvo (Mijatovac), Juhor (Obrež), Kušiljevo, Majdevo (Kupci), Orlovi (Jasenovo). U prošlom glasanju za ovu ligu, trijumfalno je završila ekipa Lugomira iz Rakitova, pa čekamo nekog novog dobitnika dresova.

Za sve dosadašnje pobede, zaslužni su navijači i pratioci MerkurXtipa na Instagramu. Sistem glasanja je jednostavan i već dobro poznat, određen je žreb, a broj glasova iz kola u kolo određuje pobednika. Neretko se dešavaju velike borbe rivala i komšija u raznim ligama, gde je za po nekoliko glasova rezultat prevagnuo na jednu stranu, pa vas i ovoga puta pozivamo da navijate i podržite svoj klub. Zato pratite Instagram objave MerkurXtipa i glasajte na storijima koji traju jedan dan. Navijajte i pomozite svom klubu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading