NOVAJLIJE SA VELIKIM TALENTOM: Milić i Markov predstavljaju zalog za budućnost!

Autor:

Sport

30.01.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Železničar je u svoje redove "ukrcao" dva nova lica.

NOVAJLIJE SA VELIKIM TALENTOM: Milić i Markov predstavljaju zalog za budućnost!

Foto: FK Železničar Smederevo

Sezonu u Prvoj gradskoj ligi Smederevo nekadašnji srpskoligaš završio je na petoj poziciji na tabeli. 

Republika

Sa učinkom od pet pobeda, dva nerešena ishoda i četiri poraza uspeli su da upišu pored svog imena 17 bodova. Drugoplasirana Budućnost iz Male Krsne ima pet bodova prednosti, dok je lider iz Osipaonice na 13 bodova udaljenosti.

Uprava kluba je za sada promovisala dva pojačanja za prolećni deo sezone. 

Mladi Filip Milić (18) će u nastavku sezone nositi dres Železničara. Milić je do sada nosio dres Smedereva, OFK BAčke i Rudara iz Kostolca, posle šestomesečne pauze vraća se fudbalu. Filip je u prethodnoj sezoni za ekipu Rudara u Omladinskoj ligi na 24 mečeva mrežu protivnika zatresao sedam puta.

Drugi novajlija u akteulnom prelaznom roku je Jovan Markov (18). Jovan dolazi iz redova Proletera iz Vranova, u mlađim danima je prošao kompletnu školu fudbala Smedereva. Odigrao je jedan susret u Prvoj ligi protiv Trajala, kao i četiri zvanične utakmice za reprezentaciju Srbije U15. 

Republika

Foto: FK Železničar Smederevo

Jovan Markov

Sa najnovija dva pojačanja uprava kluba nastavlja trend podmlađivanja igračkog kadra. Iz kluba poručuju da ono najslađe po pitanju novajlija tek sledi.

Železničar prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Vožd 2020. Prvi susret ova dva odigran u Vodnju završen je pobedom gostujućeg sastava minimalnim rezultatom. 

BONUS VIDEO: 

 



 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading