BOLJEVČANI KRENULI SA PRIPREMAMA: Bulaja će biti na slatkim mukama prilikom izbora startera!

Autor:

Sport

30.01.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se krene sa uigravanjem ekipe za drugi deo sezone.

BOLJEVČANI KRENULI SA PRIPREMAMA: Bulaja će biti na slatkim mukama prilikom izbora startera!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Uprava kluba je posle završetka jesenjeg dela prvenstva rešila da napravi velike promene.

Republika

Na čelu stručnog štaba Posavac Tišme stigao je Duško Bulaja, dok je u igračkom kadru stiglo čak 12 novih lica. Bulaji, kao i svim igračima će period priprema dobri doći za upoznavanje i uigravanje za drugi deo sezone. Prelazni rok je po oceni trenera odrađen na visokom nivou, posebno što skoro za svaku poziciji na terenu pretenduju dva igrača podjednakog kvaliteta.

Juče je održana prozivka i prvi trening gde se pojavilo 18 igrača. Od registrovanih imena na koja Bulaja računa falio je samo kapiten Stojanović koji je iz opravdanih razloga bio odustan. Na treningu je viđena sjajna atmosfera među svim učesnicima. 

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Zna Bulaja kako se sklapa šampionski tim

U uvodnom delu se pored trenera Bulaje igračima obratio i predsednik kluba Stevan Tišma. Predsednik je poželeo novajljama dobrodošlicu, poručio je da veruje novom treneru, kao i igračima i da je siguran da će rezultati biti dobri. 

Ekipa će raditi kombinovano u balonu i na travnatoj podlozi. Sledeći trening je zakazan za utorak, 31. januar kada će se igrači okupiti u sportskom balonu u Jakovu. Prva pripremna utakmica zakazana je već za vikend kada će se Posavac sastati sa ekipom Budućnosti. Meč je zakazan za 14 časova u Dobanovcima gde će domaćin biti srpskoligaš. 

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Čak 18 igrača se odazvalo prvom treningu

Nema sumnje po do sada urađenom, navijače u Posavcu očekuje veoma zanimljivo proleće. Duško je trener sa velikim iskustvom vođenja ekipa u ovom rangu, igrački kadar je oformio po svom ukusu i sa dosta igrača je već sarađivao u prethodnom periodu. Može se desiti da bude još novajlija, ali se neće žuriti. Ukoliko bude dolazaka, to će biti maksimalno 2-3 igrača. 

Bulaja će na klupi Posavca u zvaničnom meču debitovati na gostovanju ekipi Heroj Polet. U prvom susretu ova dva tima rezultat je bio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading