GRAĐEVINARI SKLAPAJU MOZAIK: Dete crveno-belih stiglo na Banjicu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.01.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stadionu "Kralj Petar I" ništa se ne prepušta slučaju.

GRAĐEVINARI SKLAPAJU MOZAIK: Dete crveno-belih stiglo na Banjicu!

Foto: FK Rad

Fudbalski klub Rad iz dana u dan, "ciglu po ciglu" zida građevinu koja bi tokom predstojećeg proleća trebala da odgovori zacrtanim ciljevima koji su vezani za opstanak kluba u drugom stepenu srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Dolaskom novog trenera Igora Savića, optimizam provejava Banjicom, a klub je već angažovao četvoricu novajlija. U pitanju su defanzivci Igor Zonjić i Slađan Rakić koji su među "nebesko plave" stigli iz redova OFK Petrovca, odnosno novobeogradskog Radničkog, kao i Nemanja Mladenović iz jermenskog Pjunika i nekadašnji član beogradskog Partizana Strahinja Karišić.

Peto pojačanje "građevinara" stiže iz Tutina. Reč je o dvadesetjednogodišnjem ofanzivnom veznom fudbaleru, Ivanu Jokoviću.

Rođeni Novopazarac prošao je fudbalsku školu beogradskog Sinđelića, a tokom seniorske karijere nastupao je za BSK Borču, novopazarsku Jošanicu, čačanski Borac, Javor-Matis iz Ivanjice i već pominjani Tutin iz kojg i stiže među "građevinare".

Treba napomenuti da je ekipa Rada u prvoj kontrolnoj utakmici u okviru zimskih priprema deklasirala BSK iz Borče rezultatom 6:0 i upravo je navedeni susret doneo određenu dozu optimizma na stadionu "Kralj Petar I" pred nastavak kako priprema, tako i samog šampionata.

Foto: FK Rad

Na Banjici se očekuju neka lepša vremena

 

Da podsetimo, Rad je prvi deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončao sa skorom od tri pobede, sedam remija i devet poraza i sa 16 osvojenih bodova zauzima pretposlednju 15. poziciju na tabeli ovog ranga takmičenja. 

"Građevinari" trenutno imaju četiri boda manje u odnosu na novobeogradski Radnički koji je prvi klub "iznad crte", a upravo će navedene dve ekipe odmeriti snage u okviru prvog prolećnog kola. Navedeni susret na programu je 25. februara na stadionu "kraj Studenjaka".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading