JEDINSTVO JAČA SVOJE REDOVE IZ VIŠEG RANGA: Na proleće se očekuje bitka za prvo mesto!

Autor:

Sport

29.01.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se u Puhovu napad na zonski rang.

JEDINSTVO JAČA SVOJE REDOVE IZ VIŠEG RANGA: Na proleće se očekuje bitka za prvo mesto!

Foto: FK Jedinstvo Puhovo

Ekipa Jedinstva posle pet sezona u okružnom rangu spremna za novi iskorak i mogući plasman u Zapadno moravsku zonu

Republika

Jesenji deo sezone Moravičke okružne lige (grupa Jug) završili su na trećoj poziciji sa učinkom 9-0-5. Lider iz Slatine ima šest boda prednosti, drugoplasirana ekipa Ovčar, četiri. Do devetog kola Jedinstvo je delilo prvo mesto na tabeli, ali su rezultati pred zimsku pauzu doveli do pada na tabeli. 

Uprava kluba je za sada predstavila dva pojačanja u aktuelnom prelaznom roku. 

Vlatko Ristović (20) će po drugi put obući dres Jedinstva. Dolazi iz redova imenjaka iz Konjevića, sa bivšim timom takmičio se u zonskom rangu i na zimsku pauzu je otišao sa šestog mesta na tabeli. Ristović je pružao odlične partije u prethodnom mandatu u dresu tima iz Puhova, svi u klubu se nadaju da će sada biti još bolji.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Puhovo

Vlatko Ristović

Simović Igor (24) je drugi novajlija u zimskom prelaznom roku. Simović takođe dolazi iz višeg ranga gde je nastupao za ekipu Lazarice. Igra na poziciji štopera, prošao je školu Budućnosti iz Arilja. Nosio je i dres Bakionice, Lauša i Javora iz Ivanjice. U klubu se nadaju da će Igor dodatno ojačati četvrtu najjaču odbranu u ligi. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Puhovo

Igor Simović

Jedinstvo prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Prilike. U prvom susretu u Puhovu domaći tim je slavio rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 


 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading