DETONACIJA! Saznajemo: Na pomolu NAJVEĆI transfer u istoriji nižih liga Srbije!

Autor:

Sport

26.01.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač Grafičara nalazi se na putu ka Francuskoj.

DETONACIJA! Saznajemo: Na pomolu NAJVEĆI transfer u istoriji nižih liga Srbije!

Foto: RFK Grafičar

Ekipa Grafičara nalazi se na priprema u Antaliji gde bruse formu za prolećni deo prvenstva u nadi da će napraviti istorijski uspeh plasmanom u Super ligu Srbije.

Republika

Ovih dana aktivne su priče o bivšem kapitenu Crvene Zvezde, Mičelu Donaldu i njegovom priključivanju četi Marka Neđića. Iz kluba su stigle informacije da će se o njegovom statusu i mogućem angažovanju razgovarati u predstojećem periodu. Danas je odjeknula vest da je lider Prve lige Srbije dogovorio verovatno najveći transfer u istoriji kluba.

Republika

Foto: RFK Grafičar

Osamnaestogodišnjak ide u Francusku

Fal Falu trenutno putuje ka Francuskoj, gde su ujutru zakazani lekarski pregledi i ako sve bude kako treba, prema našim saznanjima očekuje se potpisivanje ugovora sa Remsom. Ako sve bude po planu ovo će biti najveći transfer u istoriji Grafičara, ali i nižih liga Srbije.

Falu je dres Grafosa zadužio u letnjem prelaznom roku kada je potpisao trogodišnji ugovor. Za drugoplasirani tim Prve lige Srbije upisao je 15 nastupa i u tom periodu je uspeo da se upiše jednom na listu strelaca. Najbolje se snalazi na poziciji centralnog odbrambenog igrača.

Senegalski štoper u novembru obukao je i dres Crvene Zvezde u prijateljskom meču protiv Zenita. 

Grafičar prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv Železničara iz Panečva, sa kojim deli drugu poziciju na tabeli. U prvom susretu ova dva tima slavio je tim sa Senjaka rezultatom 3:1.

 

BONUS VIDEO: 


 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading