KRENULO SE SA PRIPREMAMA I POJAČANJIMA: Jedinstvo želi još bolje rezultate na proleće!

Autor:

Sport

26.01.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Surčinci krenuli sa predstavljanjem pojačanja.

KRENULO SE SA PRIPREMAMA I POJAČANJIMA: Jedinstvo želi još bolje rezultate na proleće!

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Jedinstvo igra svoju šestu vezanu sezonu u srpskoligaškom karavnu.

Republika

Na zimsku pauzu ove sezone otišli su sa učinkom 5-6-4 što je bilo dovoljno za desetu poziciju na tabeli. Liga je ove sezone dosta izjednačena, razlika između Jedinstva i OFK Beograda koji je na petom mestu je samo tri boda. 

Surčinci su pripreme za prolećni deo prvenstva započeli pre par dana. Zakazano je sedam prijateljski mečeva. Na treninzima od početka nedelje viđeno je nekoliko novih lica, klub je za sada zvanično predstavio dva pojačanja. 

Prvi novajlija koji je predstavljen na zvaničnom klupskom profilu je Aleksandar Mitrović (24). Mitrović igra na poziciji štopera, odlikuje ga velika visina (195) i dobar pregled igre. U karijeri je nastupao za Slobodu (Užice), Tatran Prešov (Slovačka), BSK Bijelo Brdo (Hrvatska), Borac (Čačak) i Timok (Zaječar). Poslednji angažman imao je u Zlatiboru za koji je nastupao u Prvoj ligi Srbije. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Aleksandar Mitrović

Drugo pojačanje je Jovan Miletić (20). Najbolje se snalazi na poziciji desnog beka. U prethodnom periodu nastupao je za Radnički iz Obrenovca. Sa svojim sada već bivšim saigračima na zimsku pauzu u istoj ligi otišao je sa poslednje pozicije na tabeli. Jovan je u duelu Jedinstva i Radničkog proveo 81 minut na terenu, tada je bio u poraženom sastavu, tim iz Surčina je slavio rezultatom 3:0.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Jovan Miletić

Jedinstvo prolećni deo prvenstva otvara protiv Borca pred svojima navijačima. U prvom susretu u Lazarevcu domaćin je slavio minimalnim rezultatom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading