PUKLA PETARDA: Inđijski prvoligaš napunio mrežu komšija i čekirao karte za put u tursku Antaliju! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni sneg, ni hladno vreme, nisu im zasmetali da pruže dopadljivu fudbalsku partiju.

PUKLA PETARDA: Inđijski prvoligaš napunio mrežu komšija i čekirao karte za put u tursku Antaliju! (VIDEO)

Foto: FK Inđija

Pripreme srpskih fudbalskih klubova za nastavak takmičenja u sezoni 2022/23, uveliko su u toku, a ekipe su započele i sa odigravanjem pripremnih susreta koje će im pomoći u brušenju forme pred početak odlučujućeg dela sezone.

 

Prvoligaš iz Inđije već desetak dana nalazi se u trenažnom procesu, a u subotu 25. januara, ekspedicija kluba seli se u toplije krajeve gde će imati bolje uslove za rad i pripremu pred start zahtevne polusezone. 

Uoči puta u tursku Antaliju, gde će se zadržati do 9. februara, fudbaleri Inđije Toyo Tires odigrali su i prvi kontrolni susret. Protivnik je bila ekipa komšijskog Borca iz Šajkaša, a prema očekivanju, prvoligaš je ubedljivo savladao člana Srpske lige Vojvodina rezultatom 5:1.

Treba napomenuti da su obe ekipe tokom meča velikog protivnika imali u izuzetno hladnom vremenu, a gotovo čitavim tokom susreta padao j i sneg. Ipak, po okončanju meča, pomoćni trener inđijskog prvoligaša Jovan Golić, bio je zadovoljan onim što su njegovi izabranici prikazali:

- U suštini videli smo ono na čemu smo i radili u prethodnom periodu i to je bio primarni cilj današnje utakmice. Naravno, pobeda uvek dobro dođe i zbo samopouzdanja ekipe. Najvažnije je da smo do sada uradili ono što smo planirali, da su svi igrači zdravi i da smo uspešno zaokružili prvu fazu priprema - analizirao je Golić i dodao:

- Već u subotu se selimo u Antaliju gde će biti odrađen veći broj treninga, a i odigraćemo više utakmica. Ponavljam, najvažnije je da smo ovu fazu priprema uspešno okončali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fk Inđija (@fk_indjija_)

 

Da podsetimo, ekipa Inđije je prvi deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije okončala na petoj poziciji sa ukupno 28 osvojenih bodova i trenutno imaju samo bod manje id sremskomitrovačkog Radničkog koji se nalazi na poziciji koja vodi u baraž za popunu superligaškog karavana.

Premijerni susret u nastavku šampionata ekipa Inđije Toyo Tires odigraće na svom terenu 25. februara, a protivnik je ekipa Loznice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading