RADNO U BAJMOKU: Za sada je dres Radničkog zadužilo pet novih fudbalera!

Autor:

Sport

26.01.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa će evidentno na proleće biti još jača.

RADNO U BAJMOKU: Za sada je dres Radničkog zadužilo pet novih fudbalera!

Foto: FK Radnički 1905 Bajmok

Ekipa iz Bajmoka je posle osam godina u PFL-u uspela da izbori plasman u Vojvođansku ligu Istok.

Republika

Kao novajlija u ligi odlično se kotiraju za vreme pauze između dva dela prvenstva. Radnički se nalazi na deobi četvrte pozicije na tabeli sa 26 bodova. Učinak 8-2-5 je svakako zadovoljavajući za prvi deo sezone. Uprava kluba je u aktuelnom prelaznom roku, za sada, igrački kadar ojačala dolaskom pet novih igrača. 

Šimić Davor (32) u prethodnom periodu nosio je dres Borota (Mađarska). U Srbiji je nastupao za Tavankut sa kojim se već takmičio u Vojvođanskoj ligi. 

Bojan Kujundžić (25) dolazi iz redova Tavankuta, sa kojim se takmičio u Područnoj ligi Subotica. Bojan je ponikao i mlađim kategorijama Spartaka iz Subotice, kasnije je igrao za Vinogradar (Hajdukovo) i Bačku 1901. 

Miletić Strahinja (18) je kao i Bojan prošao sve mlađe kategorije Spartaka. Nakon toga je nastupao za Tavankut i Preporod (Novi Žednik) iz kojeg dolazi u Radnički. Radi se o veoma mladom igraču koji je uspeo u prethodnim klubovima da pruži baš dobre partije u seniorskom fudbalu.

Glišić Luka (26) dolazi iz redova ekipe Mladosti (Bački Jarak) sa kojom se takmičio u Vojvođanskoj ligi Jug. Glišić je ponikao u Futogu, kasnije je igrao za Indeks, Kabel, Jedinstvo (Rumenka), Slogu (Temerin) i Fortunu.

Vujić Alen (19) stiže iz Tavankuta gde je napravio prve fudbalske korake, kasnije je prešao u školu fudbala spartak. U seniorskoj kategoriji igra već dve godine za tim iz Tavankuta.

Radnički prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Mladost iz Bačkog Petrovca. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je glasio 2:2.

BONUS VIDEO: 


 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading