DOK STUDENTI OŠTRE KRAMPONE, RUKOVODSTVO RADI NA JAČANJU IGRAČKOG KADRA: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde "zadužio indeks"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred "studentima" je 15 važnih ispita koje moraju položiti...

DOK STUDENTI OŠTRE KRAMPONE, RUKOVODSTVO RADI NA JAČANJU IGRAČKOG KADRA: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde "zadužio indeks"!

Foto: FK Studentski grad

Finiš jesenjeg dela sezone za novobeogradske "studente" nije bio onakav kakvom su se nadali. Fudbaleri Studentskog grada vezali su četiri uzastopna poraza (Budućnost Dobanovci 1:5, BSK Borča 1:3, OFK Beograd 0:4, BASK TEK 0:2) čime je značajno pokvaren položaj na tabeli Srpske lige Beograd i klubu u nastavku šampionata sledi borba za opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

U cilju jačanja ekipe za odlučijuće borbe, klub je već angažovao novog trenera Gorana Jankovića, a prvo igračko pojačanje stiglo je u liku Luke Kožovića. Treba napomenuti da su obojica već bili deo novobeogradskog kluba i neće im biti portebno vreme kako bi se prilagodili novoj sredini.

Ovoga puta klub je obelodanio da je još jedan transfer realizovan. Novi član Studentskog grada postao je Predrag Popadić koji dolazi iz redova Omladinca iz Novih Banovaca. U pitanju je mladi defanzivac, rođen 2000. godine koji je ponikao u redovima OFK Beograda, a pored dresa "romantičara", nosio je i opremu Rada, Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga, kao i već pomenutog kluba iz Novih Banovaca.

Foto: FK Studentski grad

"Novi student" - Predrag Popadić

 

Treba napomenuti da se ekipa Studentskog grada od 16. januara nalazi u trenažnom procesu. Ekipa je pripremni period započela na igralištu beogradskog Brodarca na Starom Sajmištu, a kako ističu u klubu, svi ciljevi pred nastavak sezone, vezani su za opstanak u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana.

Da podsetimo, ekipu Studentskog grada već na startu nastavka šampionata očekuju velika iskušenja. Popularni "Studenti" prvo dočekuju ekipu Sinđelića, a zatim sledi za njih veoma važno gostovanje u Lazarevcu ekipi Borca, ekipi koja je direktan konkurent u borbi za očuvanje srpskoligaškog statusa.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading