NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Pred start priprema klub predstavio dvojicu novajlija!

Autor:

Sport

25.01.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom predstojećeg proleća, primarni cilj jeste opstanak u ligi.

NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Pred start priprema klub predstavio dvojicu novajlija!

Foto: FK Gučevo 1929 Banja Koviljača

FSU Gučevo 1929 iz Banje Koviljače već tri sezone u kontinuitetu takmiči se u okviru Mačvanske okružne lige, a tokom drugog dela šampionata predstoji im grčevita borba za opstanak u navedenom rangu takmičenja.

 

Fudbaleri iz Banje Koviljače tokom prethodne jeseni u 15 prvenstvenih susreta ostvarili su skor od pet pobeda, tri remija i sedam poraza i sa 18 osvojenih bodova imaju samo poen više od ekipe Rudara iz Brasine, ekipe koja se nalazi u zoni ispadanja.

S obzirom da je opstanak primarni cilj, rukovodstvo kluba je odlučilo da osveži i pojača igrački kadar. U tom cilju u Banju Koviljaču su stigla dvojica fudbalera. U pitanju su Ivan Manojlović i Dejan Nenadović koji će pojačati konkurenciju u timu trenera Ivana Mitrovića.

Istovremeno, rukovodstvo kluba je obelodanilo da će klupske pripreme za nastavak sezone započeti u nedelju 29. januara kada će trener Ivan Mitrović i pomoćnik Vladimir Popović izvršiti prozivku igračkog kadra, a zatim i izvesti ekipu na teren i odraditi prvi trening u 2023. godini.

 

Premijerni susret prolećnog dela šampionata ekipa Gučeva 1929 odigraće na gostujućem terenu u Lozničkom Polju protiv ekipe Podrinja. Navedeni duel biće veliko iskušenje za ekipu iz Banje Koviljače, s obzirom da se Podrinje nalazi pri vrhu tabele i svaki bod im je neophodan ukoliko žele da ostanu u trci za plasman u viši rang takmičenja, Zonu Kolubarsko-mačvansku.

Prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading