REČICA NIŽE DOBRE REZULTATE: Timu iz Čečine tek predstoji uklapanje novajlija u igrački kadar!

Autor:

Sport

23.01.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipe polako spremaju sastave za prolećne takmičarske mečeve.

REČICA NIŽE DOBRE REZULTATE: Timu iz Čečine tek predstoji uklapanje novajlija u igrački kadar!

Foto: FK Rečica

I pored toga što je zimski prelazni rok zvanično počeo pre samo sedam dana, mnogi klubovi su već oformili svoje sastave za nastavak sezone. 

Republika

Novoformirani klub Rečica bio je gost ekipi Moravca iz Čečine u prijateljskom odmeravanju snaga u sklopu priprema za nastavak sezone. 

Uvodni minuti meča pripali su domaćem sastava, nizali su se napadi pred golom Rečice, ali je golman bio na visini zadatka. Prvi deo prvog poluvremena protekao je u otvorenoj igra oba tima, ali nije bilo promene rezultata.

U 41. minutu nakon kontra napada gostiju lopta dolazi do Ranđelovića, golman Čečine brani prvi njegov udarac, ali je drugi završio iza njegovih leđa. 1:0 vodi sastav Rečice.

I posle prvog pogotka u kratkom vremenskom intervalu bilo je šansi za promenu rezultata, ali su mreže na obe strane mirovale.

U drugom delu igre domaći tim opet kreće nešto ofanzivnije ka golu protivnika i stvara izgledne prilike za postizanje gola. Oko 60. minuta posle kornera Moravac dolazi do izjednačenja.

Pet minuta pred kraj prijateljskog susreta viđen je i treći gol. Golman Rečice izbija loptu iz svog kaznenog prostora i ona stiže do Savića. Nakon kombinacije Đorđeva i Kostića gosti dolaze do drugog gola. Kostić je zatresao mrežu Moravca.

To je ujedno bio i konačan rezultat meča. Igrač utakmice po komentarima gledalaca je Nikola Kostić, strelac odlučujćeg gola na meču.

Iz gostujućeg tabora su posle utakmice za naš portal izjavili:

- Zahvaljujemo se ekipi iz Čečine za korektnu igru tokom cele utakmice i odlične uslove i organiziciju iste. Mi se već naredne nedelje spremamo za sledeći prijateljski meč protiv Toplice iz Šarlinca.

Predsednik kluba Andrija Ilić nije krio zadovoljstvo posle meča:

Prezadovoljan sam kako smo odigrali ove dve pripremne utakmice, ekipa se uigrava, izgledamo mnogo bolje na terenu kao tim i nadamo se da ćemo da nastavimo ovim ritmom i da se što bolje pripremamo za početak sezone u Topličkoj okružnoj ligi.

Moravac je u ovom prelaznom roku dosta promenio igrački kadar. Šest novih lica je dovedeno i biće potrebno vremena da se sve to uklopi za prolećne takmičarske mečeve. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toplicanin

23.01.2023 23:24

Recica se ne takmici ni u jednom takmicenju, ne znam zasto izvestavate o tome.