"MILIONERI" IZ BAĆEVCA: Po ugledu na Borusiju iz Dortmunda - BSK 1926 će predstavljati strah i trepet na terenima širom prestonice! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovi najnoviji dresovi podsećaju na opremu koju nosi slavni Bundesligaš.

"MILIONERI" IZ BAĆEVCA: Po ugledu na Borusiju iz Dortmunda - BSK 1926 će predstavljati strah i trepet na terenima širom prestonice! (FOTO)

Foto: Instagram.com/bvb09

Fudbaleri BSK 1926 iz Baćevca jesenji deo sezone u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" okončali su na drugoj poziciji i u nastavku šampionata predstoji im borba za plasman u viši rang, Beogradsku zonu.

 

U okviru 12. prvenstvenog kola, ekipa iz Baćevca je na gostovanju u Dudovici poražena of OFK Budućnosti rezultatom 0:2 čime su ostali bez jesenjih lovorika koje je ponela ekipa Rušnja.

Kako bi propušteno tokom prethodne jeseni nadoknadili, u Baćevcu su tokom zimske pauze prionuli na posao, pa su se na vernost klubu do sada obavezala trojica fudbalera. Novi članovi BSK 1926 postali su Jovan Jevremović koji u Baćevac stiže iz ekipe kumodraškog Torlaka, dok je iz ekipe Barajeva pristigli Dragan Gogić i Jovan Vučetić.

Uz navedena igračka pojačanja, klub će u predstojeću polusezonu ući i sa novim dresovima koji podsećaju na opremu koju nosi slavni Bundesligaš, ekipa Borusije iz Dortmunda.

Ostaje da se vidi hoće li i partije fudbalera BSK 1926 podsećati na one koje pružaju popularni "milioneri" i da li će upravo u toj činjenici imati prednost u odnosu na rivale kada je u pitanju borba za plasman u viši rang.

Prvo prolećno iskušenje BSK 1926 imaće na igralištu u Vraniću gde će odmeriti snagu sa istoimenom ekipom. Prvi ovosezonski duel dva tima okončan je pobedom baćevačkog kluba rezultatom 2:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading