OBRADOVIĆ PREDVODNIK ŽARKOVA: Ekipa će na proleće biti još jača!

Autor:

Sport

18.01.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Žarkovu veruju u povratak u prvoligaški karavan, cilj ove sezone je treći rang takmičenja.

OBRADOVIĆ PREDVODNIK ŽARKOVA: Ekipa će na proleće biti još jača!

Foto: FK Žarkovo

Vraća se Žarkovo

Ekipa Žarkova je u sezoni 2017/2018 dominantno osvojila prvo mesto u Srpskoj ligi Beograd i izborila je plasman u Prvoj ligi Srbije. U drugom rangu takmičenja u našoj zemlji proveli su četiri sezone. 

Republika

Ovu takmičarsku godinu započeli su u Beogradskoj zoni sa ciljem da se vrate u srpskoligaško društvo. Do sedmog kola delili su prvo mesto na tabeli sa ekipama PKB-a i GSP Polet Dorćola. Usledila je serija od četiri meča bez pobede koja ih je udaljila od vodećeg dvojca. Na zimsku pauzu otišli su sa učinkom 10-2-3 što je bilo dovoljno za treću poziciju u ligi.

PKB je lider na tabeli sa 38 bodova, GSK Polet Dorćol ima jedan manje. Tim iz Žarkova sa 32 boda deli treću poziciju sa ekipom Šušnjar.

Republika

Foto: FK Žarkovo

 

Nemanja Obradović (30) zadužio je dres Žarkova u letnjem prelaznom roku. Polusezonu u Beogradskoj zoni proveo je sa kapitenskom trakom na ruci.

Obradović je za naš portal dao svoj utisak jesenjeg dela sezone:

- Posle odigrane polusezone ulazimo u drugu sa najvećim ambicijama, želimo ulazak u Srpsku ligu. Ekipa je dobro uigrana predvođena trenerom MIlanom Ćulumom koji zna šta radi. Tu je i direktor Jovan Jovanović koji sjajno obavlja svoj posao.

O promenama u igračkom kadru rekao je:

- Prvo pojačanje u akteulnom prelaznom roku je najbolji golman Srpske lige Strahinja Marković, koji je kalibar i za mnogo veći rang takmičenja. U planu je dovođenje 3-4 iskusna igrača sa superligaškim iskustvom. Veliki bonus za proleće je i ostanak štopera Vladimira Pavlovića. Za sada naš sastav je napustio samo iskusni golman Ramadani. 

Žarkovo prolećni deo prvenstva startuje 11. marta u Sremčici. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom domaćeg sastava rezultatom 3:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading