Glasaj za dresove Region Istočne Srbije – Zona Istok!

Autor:

Sport

17.01.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljamo sa čuvenom akcijom koja će ove nedelje pomoći nekom klubu iz Zone Istok, regiona Istočne Srbije.

Glasaj za dresove Region Istočne Srbije – Zona Istok!

Foto: Promo

Počinje glasanje za dresove, sve je veći spisak klubova kojima je MerkurXtip do sada pomogao sportskom opremom, a sve njih su njihovi navijači i pratioci izglasali putem društvenih mreža.

 

Ove nedelje očekujemo navijače da se angažuju i jednostavnim glasanjem „poguraju“ svoj omiljeni tim do pobede: FK Balkanski (Dimitrovgrad), FK BSK (Bogovina), FK Brodoremont (Kladovo), FK Đerdap (Kladovo), FK Bor, FK Hajduk Veljko, FK Jedinstvo (Pirot), FK Lužnica, OFK Knjaz (Trgovište), OFK Slatina (Bor), OFK Zlot, FK Ozren (Sokobanja), FK Radnički 1946 (Lubnica), FK Rajko Mitić (Bela Palanka), FK Tanasko Rajić (Pirot).

Za sve dosadašnje pobede, i klubove kojima smo pomogli, zaslužni su navijači i pratioci MerkurXtipa na Instagramu. Sistem glasanja je jednostavan i već dobro poznat, određen je žreb, a broj glasova iz kola u kolo određuje pobednika. Neretko se dešavaju velike borbe rivala i komšija u raznim ligama, gde je za po nekoliko glasova rezultat prevagnuo na jednu stranu, pa vas i ovoga puta pozivamo da navijate i podržite svoj klub. Zato pratite naše Instagram objave, glasajte na storijima koji traju jedan dan. Navijajte I pomozite svom klubu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading