KAO NA MODNOJ PISTI: Crveno-beli manekeni - stigla nova garnitura dresova!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.01.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novu godinu, sa novom garniturom sportske opreme.

KAO NA MODNOJ PISTI: Crveno-beli manekeni - stigla nova garnitura dresova!

Foto: FK Sinđelić

Pale se motori i na stadionu u Vojislava Ilića.

 

U sredu 18. janura sa početkom od 12.30 časova trener Zlatko Krmpotić izvšiće prozivku igračkog sastava beogradskog Sinđelića čime će i zvanično startovati zimske pripreme za nastavak sezone.

Od ranije je poznato da će trener koji je kormilo klub preuzeo krajem meseca oktobra, tokom predstojećeg proleća na raspolaganju imati trojicu novajlija i to Petra Piplicu, Dušana Čelara i Draška Đorševića, dok su sa druge strane redove kluba iz Vojislava Ilića napustili su Marković, Radman, Ratković, Đurić, Radošević, Čokić, Đorđević i Eleven.

Međutim, igrački pogon beogradskog Sinđelića u prolećni deo šampionata ulazi sa jednom značajnom novinom, a u pitanju je nova sportska oprema na koju će zasigurno i igrači, ali i navijači biti ponosni.

Foto: FK Sinđelić

Crveno-beli uskoro pale motore

 

Da podsetimo, Sinđelić je prvi deo sezone u okviru Srpske lige Beograd okončao na osmoj poziciji sa skorom od pet pobeda, sedam remij i tri poraza i u nastavak takmičenja ulazi sa deset bodova manje u odnosu na lidera, ekipu Zvezdare.

Svoj premijerni prolećni duel Sinđelić će odigrati na stadionu u Vojvođanskoj ulici gde će odmeriti snage sa ekipom Studentskog grada. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je trijumfom crveno-belih rezultatom 2:1.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading