PROMOCIJA NA BANJICI: Sa novim trenerom ka starim stazama uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.01.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što smo i najavili, novi šef stručnog štaba preuzeo je rukovodeću palicu u klubu.

PROMOCIJA NA BANJICI: Sa novim trenerom ka starim stazama uspeha!

Foto: FK Rad

Pred fudbalerima Rada je verovatno i najneizvesnijih šest meseci u novijoj klupskoj istoriji.

 

"Građevinari" su prethodnu jesen u okviru Prve lige Srbije okončali na pretposlednjoj 15. poziciji sa svega 16 bodova na kontu i tokom predstojećeg proleća probaće da izbegnu selidbu u srpskoligaški fudbalski rang takmičenja.

Prema očekivanju, Bogdan Korak viš nije šef sreučnog štaba banjičkog prvoligaša, a kao što smo već najavili, klupsko rukovodstvo je budući stručni rad poverilo Igoru Saviću koji je početkom aktuelne sezone sedeo na klupi pančevačkog Železničara, ali je redove "Dizelke" napustio nakon 6. prvenstvenog kola i susreta sa užičkom GFK Slobodom (2:2).

U klupskim prostorijama na stadionu "Kralj Petar I" obavljena je i zvanična promocija novog šefa stručnog štaba, a istovremeno je javnost obaveštena da će njegov pomoćnik biti Ivan Tasić.

 

Njih dvojica će pokušati da učine ono što u ovom momentu mnogima deluje teško ostvarivo, da sačuvaju ekipu Rada u drugom stepenu srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

Priliku za debi na klupi novog kluba, Igor Savić i Ivan Tasić imaće već 25. februara za kada je zakazan nastavak takmičenja, a "Građevinari" će u prvom takmičarkom susretu u 2023. godini gostovati na stadionu "kraj Studenjaka" gde će odmeriti snage sa ekipom novobeogradskog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading