KADA CRNA TROJKA SLAVI: Ovako je dočekana pravoslavna Nova godina! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.01.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U duhu srpstva i pravoslavlja.

KADA CRNA TROJKA SLAVI: Ovako je dočekana pravoslavna Nova godina! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ultrasgrupesrbijaa

KFK Ravna Gora na fudbalskom nebu Srbije egzistira od 2020. godine, ali je ovaj "mali" beogradski klub vrlo brzo prigrabio simpatije velikog broja ljubitelja fudbala u prestonici.

 

Nakon uspešno prebrođenog međuopštinskog ranga takmičenja, klub se trenutno takmiči u Prvoj beogradskoj ligi - "grupa A", a tokom jesenjeg dela sezone u petom stepenu srpskog klupskog fudbala ostvarili su skor od tri pobede, dva remija i osam poraza što im je bilo odovoljno za 12. poziciju i tokom predstojećeg proleća očekuje ih borba za opstanak u prvoj beogradskoj ligi.

Ono što svakako predstavlja zaštitini znak ovog kluba, jesu njegovi navijači. Popularna "Crna trojka" na utakmicama Ravne Gore neretko pravi pravu južnoameričku atmosferu, a pripadnici ove grupe pe samo nekoliko dana upriličili su i proslavu dočeka Pravoslavne Nove godine i to gde drugo, nego upravo na Ravnoj Gori.

 

Priliku za nadoknađivanje prošuštenog u prvom delu šampionata, ekipa KFK Ravne Gore imaće na prolećnoj premijeri, kada će gostovati u Velikom Selu, ekipi Dunava. Prvi ovosezonski duel dva tima okončan je bez pobednika rezultatom 1:1.

Potpuno je jasno da će "Crna trojka" i u narednom periodu biti uz svoj klub i pomoći im da i naredne jeseni budu deo prve beogradske lige, a svi u klubu se nadaju da će Ravna Gora u godinama pred nama krenuti i ka višim rangovima srpskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading