OPROSTIO SE OD KLUBA I VERNIH NAVIJAČA: Pored Crvene zvezde, ovaj tim volim najviše na svetu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.01.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivnom porukom oprostio se od kluba.

OPROSTIO SE OD KLUBA I VERNIH NAVIJAČA: Pored Crvene zvezde, ovaj tim volim najviše na svetu!

Foto: OFK Osečina

Fudbaleri OFK Osečine jesenji deo šampionata u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske okončali su na četvrtoj poziciji sa devet bodova manje u odnosu na lidera, ekipu Vrelo Sporta.

 

Mesto koje je intenzivno počelo da se naseljava krajem XVIII veka, a u kojem se već gotovo dve decenije održava "Sajam šljiva", već sedam i po decenija sa uspehom egzistira fudbalski kolektiv koji bi tokom predstojećeg proleća mogao da se uključi i u ravnopravnu borbu za plasman u treći rang srpskog fudbala, Srpsku ligu Zapad.

Međutim, u prolećne borbe ekipa će morati da krene bez jednog od istaknutijih članova klupskog rukovodstva.

Nebojša Marković, dosadašnji član marketinga OFK Osečine, odlučio je dase povuče sa navedene pozicije, a u obraćanju jvnsti istakao je da će mu klub uvek biti na srcu:

- Veoma mi je žao što nakon 11 meseci napuštam svoj klub koji pored Crvene zvezde najviše volim. Bila mi je čast da učestvujem u istorijskim uspesima kluba i da zajedno sa igračima i fenomenalnim trenerom proživljavam kako lepe, tako i teške trenutke. Nažalost došlo je do zasićenja. Jednostavno mi je ponestalo vremena i želje, da pored studiranja učestvujem i u radu kluba. Hvala svim igračima, treneru, upravi i ono najvažnije navijačima koji su bili uz nas i nadam se da će nova lica doneti novu energiju koja će nas voditi ka još boljim rezultatima.

Republika

Foto: OFK Osečina

Nebojša Marković napušta redove OFK Osečine

 

Fudbaleri OFK Osečine u prolećne borbe ulaze susretom na domaćem terenu. U prvom kolu nastavka šampionata dočekuju Strmovo 1968. Prvi ovosezonski duel dve ekipe Strmovo 1968 je rešilo u svoju korist rezultatom 2:1 i Osečinci će imati lepu priliku da dobrim rezultatom, ne samo nadomeste propust sa starta šampionata, već i da sa nova tri boda istaknu svoju kandidaturu za plasman u viši rang takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading