DUVAJU NEKI NOVI VETROVI: Ekipa se gradi od vrha - u Klupce stigao novi strateg!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon serije loših informacija, navijači su dočekali i dobre vesti.

DUVAJU NEKI NOVI VETROVI: Ekipa se gradi od vrha - u Klupce stigao novi strateg!

Foto: FK Radnički Klupci

Fudbalski klub Radnički Klupci jesenji deo sezone u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske okončali su sa skorom od pet pobeda, isto toliko poraza i tri remija i sa 18 bodova na kontu, zauzimaju šestu poziciju na tabeli četvrtog ranga srpskog fudbalskog takmičenja.

 

Po okončanju sezone, prvi čovek kluba Jovica Cerovac napustio je svoju poziciju, a neposredno pred start priprema za nastavak sezone, isto je učinio i trener Nikola Zagrađanin.

Međutim, navijači Radničkog, konačno su dočekali dobre vesti.

Novi trener ekipe koja je pre jedne decenije učestvovala i u srpskoligaškoj konkurenciji postao je iskusni Miroslav Milanović

Foto: FK Borac Lešnica

Novi strateg u Klupcima - Miroslav Milanović

 

Krajem prethodne godine iskusni trener je napustio kormilo Borca iz Lešnice sa kojim tokom prethodne jeseni nije ostvario očekivane rezultate, a duel protiv svog novog kluba okončan je bez pobednika rezultatom 1:1.

Sedamdesettrogodišnji strateg tokom svoje dosadašnje karijre predvodio je ekipe Mladosti iz Velike Obarske, Podrinja iz Janje kod Bijeljine, Loznice, zvorničke Drine, Rađevca iz Krupnja, Budućnosti iz Pilice i već pominjanog Borca iz Lešnice.

Svoj debi na klupi novog kluba, Milanović će imati u meču prvog prolećnog kola kada će ekipa Radničkog gostovati u Petkovici ekipi Cera.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading