(NE)OČEKIVANO: Nakon predsednika, klub ostao i bez trenera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.01.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U predvečerje starta priprema za nastavak sezone, klub mora pod hitno da rešava važna pitanja.

(NE)OČEKIVANO: Nakon predsednika, klub ostao i bez trenera!

Foto: Privatna arhiva/Nikola Zagrađanin

Fudbalski klub Radnički iz Klupca tokom prethodne jeseni u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske ostvario je pet pobeda, isto toliko poraza i tri remija i sa 18 osvojenih bodova trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli ovog ranga takmičenja, ali uvidom u bodovno ostvarenje ostalih klubova, jasno je da im u narednom periodu predstoji borba za očuvanje statusa.

 

Po okončanju jesenjeg dela takmičenja, predsednik kluba Jovica Cerovac je napustio funkciju, a neposredno pred start priprema za nastavak sezone došlo je i do sporazumnog raskida saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Nikolom Zagrađaninom.

Zagrađanin je bio jedan od najzaslužnijih što je ekipa Radničkog prethodne sezone kroz Mačvansku okružnu ligu uspela da obezbedi plasman u četvrti rang srpskog klupskog fudbala i samim tim, razlozi prekida saradnje za sada nisu poznati.

Jedino je jasno da će klub morati brzo da reaguje i pronađe novog šefa stručnog štaba koji će povesti ekipu u prolećne borbe.

 

Svoj premijerni susret u prolećnom delu šampionata fudbaleri Radničkog odigraće na gostovanju u Petkovici protiv ekipe Cera. Prvi ovosezonski susret dve ekipe, koji je odigran na samom startu šampionata 21. avgusta prethodne godine, pripao je fudbalerima Radničkog koji su ubedljivo slavili rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading