POSLE LONDONA PRAVAC SLANCI: Sveti Stefan poslao ponudu koja se teško odbija!

Autor:

Sport

03.01.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrata su mu otvorena u Slancima.

POSLE LONDONA PRAVAC SLANCI: Sveti Stefan poslao ponudu koja se teško odbija!

Foto: FK Sveti Stefan Slanci

Ekipa iz Slanaca se već duži period takmiči u Međopštinskoj ligi Beograd. Prošlu sezonu sa učinkom 10-1-13 završili su na deobi pete pozicije na tabeli.

Republika

Ovu polusezonu sa osvojenih 15 bodova zimuju na devetom mestu u ligi. Do 10. kola su bili na solidnom učinkom 4-3-2, ali su tri vezana poraza pred kraj jesenjeg dela prvenstva pokvarili stanje na tabeli.

Budući da se pojavila vest da se Roman Abramovič sprema za povratak u fudbalske vode, u Slancima su sa velikom radošću dočekali novosti. Na instagramu profilu fudbalskog kluba Sveti Stefan pojavila se zanimljiva ponuda.

- Kako nezvanično saznajemo, Roman Abramovič planira da se vrati u fudbal i da ove godine uzme novi klub koji će predvoditi do vrha svetskog fudbala. Ovo je sjajna prilika za naš tim da ostvari s njim započete ciljeve u novoj godini. Zahteva da dovede nove mlade talente kao i starije igrače od legendi svetskog prvenstva 1970. godine. Kao što se ronaldo skarsio u Saudijskoj Arabiji tako mislimo da će i Roman dobro podneti naše usloge. Ono što mu možemo ponuditi jeste opasan roštilj posle svake utakmice i ozbiljnu bleju sa našim igračima. 

 

 

Naravno, sve ovo je samo šala marketing tima kluba koju treba pohvaliti. Mnogi klubovi širom sveta iz liga petica svakodnevno vrebaju priliku kako bi svojim fanovima na društvenim mrežama predstavili neki foto edit koji bi ih nasmejao. 

Sveti Stefan prolećni deo prvenstva u ligi počinje na gostovanju ekipi Rakovice. U prvom susretu u Slancima rezultat je bio 4:4.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading