PET PAKETIĆA POD NOVOGODIŠNJOM JELKOM: Deda Mraz je u Pančevu baš bio izdašan! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnji praznici doneli su niz novina kada je pančevački klub u pitanju.

PET PAKETIĆA POD NOVOGODIŠNJOM JELKOM: Deda Mraz je u Pančevu baš bio izdašan! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Voja Gačić

Ozbiljno se u Fudbalskom klubu Voja Gačić iz Pančeva pripremaju za nastavak sezone u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo.

 

Jesenji deo šampionata crveno-plavi su okončali na trećoj poziciji sa svega tri boda zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Borca iz Sakula i jasno j da svi u pančevačkoj ekipi gaje nadu da se u nastavku šampionata klub može uključiti u borbu za plasman u Drugu južnobanatsku ligu "grupa Zapad".

U tom cilju klub je prethodnih dana već realizovao transfere petorice fudbalera.

Opremu pančevačkog kluba prvi je zadužio Miloš Ćirić. Dvadesetogodišnji fudbaler u redove FK Voja Gačić stiže iz Palilulca i od njega u novom klubu polažu mnogo nade.

Iz redova Mladosti iz Vojlovice stigao je dosadašnji kapiten ovog kluba Marko Božić. Iskusni i provereni fudbaler svakako će predstavljati veliko pojačanje u borbi za sam vrh ligaškog takmičenja.

Saša Kosorić je treće pojačanje Voje Gačića. On se vraća u redove pančevačkog kluba, a prethodnu jesen proveo je u redovima Starog Tamiša ekipe koja se takmiči u tzv. "južnobanatskoj Segundi".

 

Verovatno najveće pojačanje tokom dosadašnjeg prelaznog roka stiže iz Jedinstva iz Kačareva, člana Vojvođanske lige Istok. U pitanju je Nenad Okuka koji će svojim iskustvo doprineti sigurnosti kompletne ekipe.

Poslednje dosadašnje pojačanje stiže iz Omladinca iz Opova. U pitanju je Ivan Kotlajić, iskusni štoper od koga će mladi fudbaleri poslednje linije Voje Gačića moći mnogo da nauče.

Ono što je u ovom momentu potpuno jasno, jeste činjenice da se u Pančevu formira respektabilan sastav koji će moći da se uključi u borbu za viši rang takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading