PRVO POJAČANJE METALCA: U Gornji Milanovac stiže krilo iz Voždovca!

Autor:

Sport

27.12.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je prvi novajlija u Gornji Milanovac.

PRVO POJAČANJE METALCA: U Gornji Milanovac stiže krilo iz Voždovca!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Metalac je posle tri vezane sezone u najjačem rangu takmičenja u Srbiji, prošle takmičarske godine morao da se pomiri sa selidbom u niži rang.

Republika

Sezonu 2022/2023 krenuli su u Prvoj ligi Srbije. Posle prva četiri meča u jesenjem delu polusezone delili su prvu poziciji na tabeli sa ekipom Grafičara sa po deset bodova. Posle toga kola su krenula nizbrdo.

Do kraja polusezone uspeli su da na osvojenih deset, dodaju još samo devet bodova za 15 odigranih utakmica. Na zimsku pauzu otišli su sa 13. pozicije na tabeli. Prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku za Metalac je Branislav Marković (24).

Marković igra na poziciji levnog krilnog napadača, ali se odlično snalazi i na suportnoj strani. Ofanzivni brzonogi igrač je u prethodnom periodu nastupao za Voždovac, a igrao je još i za Mačvu iz Šapca. U prvom delu prvenstva za Zmajeve je upisao sedam nastupa i to uglavnom sa klupe za rezerve.

U predstojećem periodu u Gornjem Milanovcu se očekuje još novih lica. Stanje na tabeli ne zadovoljava apetite kluba kakav je Metalac, ljudi iz uprave vredno rade kako bi popravili rezultate na proleće. 

Prolećni deo prvenstva Metalac počinje pred svojim navijačima protiv Mačve. U prvom susretu u Šapcu rezultat je bio 1:0 za domaćina.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading