SVE MAJSTORIJE NA JEDNOM MESTU: Njihovi navijači su navikli na goleade - pogledajte kako su prethodne jeseni terorisali protivničke golmane! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.12.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo za fudbalske sladokusce.

SVE MAJSTORIJE NA JEDNOM MESTU: Njihovi navijači su navikli na goleade - pogledajte kako su prethodne jeseni terorisali protivničke golmane! (VIDEO)

Foto: FK Sloga Ćićevac

Fudbalski klub Sloga iz Ćićevca već petu sezonu uzastopno takmiči se u okviru Prve rasinske okružne lige, a prethodnu jesen okončali su na drugoj poziciji i sa punim pravom svi u klubu gaje nade da se već jeseni 2023. godine mogu naći u višem rangu, Zoni Zapad u kojoj su poslednji put nastupali u sezoni u sezoni 2017/18.

 

Prvi deo šampionata Sloga je okončala sa skorom od 13 pobeda i po dva remija (Temnić 1924 Varvarin 1:1, FUD Brus 2:2) i poraza (Mačkovac 1:3, Jastrebac Veliki Šiljegovac 2:3) i u prolećni deo takmičenja ulaze sa zaostatkom od osam bodova u odnosu na lidera iz Varvarina.

Ćićevački fudbaleri ukupno su u 17 odigranih utakmica čak 56 puta matirali protivničke golmane što iznosi čak 3,29 pogodaka po susretu. Interesantno je napomenuti da su u svim odigranim mečevima fudbaleri Sloge nalazili put do mreže protivnika. Najviše golova, sedam postigli su u duelu protiv Čitluka (7:2), dok su po pet golova postigli u mečevima protiv Gradine iz Pejovca (5:0), Dedine (5:2), Sloge iz Dašnice (5:1), milutovačkog Poleta 57 (5:1) i Bošnjana (5:0).

Sve pogotke FK Sloga Ćićevac u prvom delu šampionata 2022/23 možete pogledati u sledećem video klipu:

 

 

Kao što je već rečeno, ekipa iz Ćićevca će tokom predstojećeg proleća pokušati da dostigne i prestigne prednost varvarisnkog Temnića 1924 i ponovo se nađe u četvrtom rangu srpskog fudbala.

Prvi meč u nastavku šampionata odigraće protiv imenjaka iz Lozne. Meč dve ekipe na startu šampionata pripao je Slogi iz Ćićevca rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading