UNAPREĐENJE NA SVIM POLJIMA: Ambicije se znaju, ali se ne zapostavlja ni rad sa najmlađima - Novi Sad će iznedriti nove velikane srpskog fudbala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz ostvarenje rezultata, novosadski "Kanarinci" misle i na budućnost kluba.

UNAPREĐENJE NA SVIM POLJIMA: Ambicije se znaju, ali se ne zapostavlja ni rad sa najmlađima - Novi Sad će iznedriti nove velikane srpskog fudbala!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Turbulentna jesen je iza fudbalera RFK Novi Sad 1921. Popularni "Kanarinci" u prvih osam mečeva u okviru prvoligaškog karavana Novosađani su zabeležili svega jedan trijumf i ekipa se nalazila na samom začelju tabele Prve lige Srbije.

 

Ipak, zahvaljujući uspešnom finišu prvog dela sezone koji je trajao od polovine meseca oktobra, RFK Novi Sad 1921 je u šest mečeva ostvario čak pet pobeda čime su uspeli da se probiju u gornji deo tabele i jesen su okončali sa svega bodom manje u odnosu na klub koji trenutno zauzima poziciju koja vodi u baraž za popunu elitnog ranga. Super lige Srbije.

Pauzu između dva dela šampionata rukovodstvo "Kanarinaca" iskoristilo je da pored angažmana vezanih za seniorski sastav kluba, unapred i rad sa mlađim kategorijama. RFK Novi Sad 1921 uputilo je poziv deci od 6 do 14 godina da postanu deo novosadskog kluba i upišu se u fudbalsku školu.

Uz parolu "Postani deo žuto-plave porodice" klub želi da omasovi svoje mlađe kategorije iz kojih će u nekom narednom periodu crpeti igrače i za prvi tim.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Škola fudbala RFK Novi Sad 1921

 

Ambicije kluba svakako su velike i svi u Novom Sadu se nadaju da će RFK Novi Sad 1921 u dogledno vreme ponoviti ostvarenja iz 60-tih godina XX veka kada su "Kanarinci" bili deo elite fudbala u SFR Jugoslaviji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading