POTEZ KOJI GOVORI O KLUPSKOJ OZBILJNOSTI: Uz ostvarenje dobrih rezultata, misli se i na svetlu budućnost!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.12.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz ostvarenje rezultata seniorskog sastava mora se misliti i na budućnost.

POTEZ KOJI GOVORI O KLUPSKOJ OZBILJNOSTI: Uz ostvarenje dobrih rezultata, misli se i na svetlu budućnost!

Foto: FK Barajevo

Fudbalski klub Barajevo proživljava svoje najlepše snove u svojoj četiri i po decenije dugoj istoriji.

 

Prethodne sezone Barajevo je u dominantno sa čak 100 postignutih pogodaka i 68 osvojenih bodova osvojilo prvo mesto u Prvoj Beogradskoj ligi - "grupa B", čime su obezbedili plasman u viši rang, Beogradsku zonu.

I u višem stepenu takmičenja Barajevci ostvaruju zapažene rezultate. Nakon prvog dela šampionata sa 25 osvojenih bodova i skorom od sedam pobeda i po četiri remija i poraza zauzimaju visoku petu poziciju i slobodno se može reći da njihov opstanak u četvrtom rangu takmičenja neće biti doveden u pitanje.

Uz ostvarenja seniorskog sastava, rukovodstvo FK Barajevo misli i na budućnost. Prethodnog leta klub je organizovao upis dece od 5 do 17 godina u školu fudbala koju vode renomirani treneri koji poseduju "A licencu" UEFA organizacije.

Foto: FK Barajevo

Rad sa najmlađima je i te kako važan

 

Da u Barajvu ozbiljno misle i na budućnost govori i podatak da su tokom prethodne jeseni organizovali i posetu Osnovnoj školi "knez Sima Marković" u Barajevu, gde su sa decom uzrasta od prvog do četvrtog razreda održali dečiji sportski program tokom kojeg su mališanima prezentovali kako sport, tako i fudbal, ali i lokalni fudbalki kolektiv.

Potpuno je jasno da u Barajevu vredno rade ne samo na promociji fudbala i kluba, već se uz ostvarenje dobrih rezultata seniorskog pogona radi i na omasovljavanju dece, a iz tih redova će se sutra pronaći i igrači koji će pronositi slavu kluba u nekim budućim vremenima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading