POTEZ KOJI GOVORI O OZBILJNOSTI KLUBA: Trofejna sala će uskoro biti spremna za nove pehare! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.12.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg proleća Kruševac će biti u epicentru zbivanja kada je reč o srpskom klupskom fudbalu.

POTEZ KOJI GOVORI O OZBILJNOSTI KLUBA: Trofejna sala će uskoro biti spremna za nove pehare! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Naupare

Naupare, naseljeno mesto u okviru grada Kruševca na daleko je poznato po po istoimenom manastiru koji datira iz XIV veka, a  koji se danas nalazi pod zaštitom Republike Srbije, kao spomenik kulture od velikog značaja. Pored navedenog stanovnici ovog mesta mogu se podičiti i fudbalskim kolektivom koji beleži sve bolje rezultate.

 

Fudbalski klub Naupare četvrtu godinu uzastopno takmiči se u okviru Gradske lige Kruševac FSRO i čini se da je konačno došlo vreme da napravi iskorak i vrati se u Prvu rasinsku okružnu ligu u kojoj se poslednji put takmičio u sezoni 2018/19.

U prethodnih 15 mečeva fudbaleri Naupara ostvarili su deset trijumfa, tri remija (Gaglovo 1:1, Makrešane 2:2, Polet Šavrane 2:2) i dva poraza (Borac Bivolje 1:4, Kapidžija 1:2) i sa 33 osvojena boda dele lidersku poziciju sa ekipom BSK-a, ali je ekipa sa Belih Voda osvojila jesenje lovorike zahvaljujući za četiri pogotka boljem gol koeficijentu.

Već smo govorili o radovima na poboljšanju infrastrukturnih uslova na samom igralištu, a sada je klupsko rukovodstvo započelo i renoviranje unutrašnjih prostorija. Istovremeno radi se i na renoviranju trofejne sale, što samo govori o želji svih u klubu da već narednog proleća novi pehar stigne u klupske vitrine.

 

Svi u Kruševcu sa nestrpljnjem iščekuju nastavak šampionata pošto će se već u prvom prolećnom kolu sastati sa liderom, ekipom BSK Bela Voda i upravo taj meč može u mnogome odrediti sudbinu ovosezonskog takmičenja u okviru Gradske lige Kruševac FSRO. Prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan je trijumfom FK Naupare rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading