REZULTAT NEBITAN, PORUKA KLJUČNA: Mišo pobedi, uz tebe smo! (FOTO)

Autor:

Sport

04.12.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu pred zimsku pauzu ekipa Vukašinovac ugostila je goste iz Bradarca. Škriljac je slavio rezultatom 7:1.

REZULTAT NEBITAN, PORUKA KLJUČNA: Mišo pobedi, uz tebe smo! (FOTO)

Foto: FK Vukašinovac

Potajno se nadao tim Škriljca da će usled kiksa Poleta izbiti na prvo mesto i odneti laskavu titulu jesenjeg prvaka Opštinske lige Aleksinac, ali to nije bio slučaj.

Republika

 

Utakmicu otvara domaći tim pogotkom već posle dva minuta igre. Ubačena lopta iz kornera, u gužvi kaznenog prostora najbolje se snalazi Miloš Stanojević i to je 1:0 za Vukašinovac

Posle ranog gola gosti su uspostavili svoju igru i krenuli su sa napadima na gol protivnika. Za izjednačenje čekali su do 25. minutu kada je danas odlični Milunović Nenad savladao golmana Vidanovića za 1:1. To je bio ujedno i rezultat prvog poluvremena.

Posle pauze blickrig gostujućih igrača. Do 57. minuta rezultat je već bio 4:1. Redom mrežu protivnika pogađali su Jozić, Milunović i Ristić. 

Do kraja susreta Škriljac povećava rezultat na 7:1. Nenad Milunović je meč završio sa četiri postignuta gola, Ristić se dva puta upisao u strelce. 

Republika

Foto: FK Vukašinovac

Miloš Milošević u dresu Škriljca

 

Rezultat ove utakmice je manje bitan. Igrači obe ekipe pobedili su pri samom startu kada su izašli sa porukom na majicama za njihovog bolesnog druga. U pitanju je Miloš Milošević. Popularni Miša je prošle sezone igrao u dresu Škriljca, a ove takmičarske godine je došao u Vukašinovac. Miloša je zadesila opaka bolest za koju svi veruju da će je pobediti. Milošević je oduvek bio jak i veoma dobar na terenu, pa svi mi verujemo da će uspeti da dobije bitku i van njega! Miloše uz tebe smo! 

Vukašinovac - Škriljac 1:7 (1:1)

Vukašinovac: Vidanović, Milenović, V. Milošević, Petrov, Stambolić, S. Milošević, Zipalović, Tomić, Živković, Miletić, Stanojević

Škriljac: Nešić, M. Miletić, An. Stevanović, Stanković (od 65' Stojanovski), Mladenović, Al. Stevanović, S. Miletić, Jozić, Nešić (od 65' Radović), Milunović, Ristić

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading