U DRAGINCU SE UČILA AZBUKA: Vuk bez greške - bodovi putuju u Tršić! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.12.2022

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javni čas fudbala.

U DRAGINCU SE UČILA AZBUKA: Vuk bez greške - bodovi putuju u Tršić! (VIDEO)

Foto: Intagram.com/sport_u_podrinju

Spuštena je zavesa i na jesenji deo sezone u okviru Opštinske lige Loznica, a jedean od zanimljivijih susreta odigran je u Dragincu.

 

Nakon tri uzastopna remija (Stolice Krupanj 0:0, Mladost Brezjak 2:2 i Respekt Loznica 0:0), ekipa Vuka iz Tršića slavila je na gostovanju ekipi 14. Oktobra rezultatom 1:0, a jedini strelac za goste bio je Nemanja Lukić. Popularni Lemi je pogotkom okončao sjajnu akciju svoje ekipe koja je započeta iz poslednje linije, a slobodno se može reći da je ovo bio mat u četiri poteza.

Ovim trijumfom ekipa iz Tršića je prvi deo sezone okončala na sedmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda i po četiri remija i poraza. Sa druge strane ekipa 14. Oktobra nakon ubedljivog poraza od Paskovca (1:9) nije uspela jesen da okonča pozitivnim rezultatom, pa će nastavak šampionata dočeka ti sa 19 bodova na kontu i devetom pozicijom na tabeli.

 

 

Kada je reč o najboljim ekipama ovo ranga takmičenja, Borac iz Kozjaka je poneo jesenje lovorike. Oni su prvi deo šampionata okončali sa 13 pobeda i po jednim remijem (Respekt Loznica 2:2) i porazomo (Vuk Tršić 0:1) i zasigurno prestavljaju glavnog favorita kada je plasman u viši rang u pitanju. Verovatno jedinog konkurenta u borbi za Međuopštinsku ligu "Jadar" imaće u ekipi Paskovca koja je tokom tek okončane polusezone sakupila tri boda manje.

- Opštinska liga Loznica, 15. kolo:

Mladost (Brezjak) : Jadar (Stupnica) 1:2

Respekt (Loznica) : Stolice (Krupanj) 3:0

14. Oktobar (Draginac) : Vuk (Tršić) 0:1

Mladost (Loznica) : Paskovac (Paskovac) 0:4

Jadar 07 (Loznica) : Gradilište (Loznica) 3:1

Granit (Radalj) : Borac (Kozjak) 1:3

Krajišnici (Krajišnici) - Sinđelić (Lipnica) 0:1

Sloga (Korenita) - Mladost (Donji Dobrić) 3:3

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading