BORAC STIŽE U RADALJ ZA OVERU JESENJE TITULE: Domaćin spreman da pomuti planove lideru!

Autor:

Sport

03.12.2022

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu pred zimsku pauzu ekipa Granita ugostiće Borac iz Kozjaka. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

BORAC STIŽE U RADALJ ZA OVERU JESENJE TITULE: Domaćin spreman da pomuti planove lideru!

Foto: FK Granit Radalj

Lider Opštinske lige Loznice će sutra imati priliku da pobedom na zimsku pauzu ode sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. 

Republika

Granit ove sezone do sada uspeo je da osvoji samo 10 bodova. Sa učinkom 3-1-10 zauzimaju 14. poziciju na tabeli. Timu iz Radalja u zimskom prelaznom roku prethodi težak posao, ekipa ima problema sa realizacijom pred golom protivnika. Samo 15 puta su uspeli da se upišu igrači u listu strelaca, sa druge strane njihova mreža se tresla 50 puta na 14 mečeva.

Ohrabrujuća informacija pred sutrašnji meč jeste da je na terenu u Radalju osvojeno devet od 10 bodova ove jeseni. Iz Granita pred poslednju utakmicu u ovom delu sezone poručuju:

- Borac je jako dobra ekipa predvođena odličnim Borićem. Mi smo u poslednja dva kola uspeli da osvojimo četiri boda i nadamo se da možemo da nastavimo niz bez poraza sutra. Pred našim navijačima sve je moguće, ekipa je spremna i kompletna, sem izostanka Radovića. 

Borac je prošlu takmičarsku sezonu završio na pretposlednjem mestu na tabeli, ove godine situacija je potpuno suprotna. Sa skorom 12-1-1 drže prvo mesto sa tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Paskovac

Tim iz Kozjaka nalazi se u odličnoj formi, u seriji je od 11 mečeva bez poraza, od toga osam pobeda u nizu trenutno. Pored prve pozicije na tabeli po broju bodova, lideri su i u još dve kategorije. Po broju datih golova (65) i po broju primljenih (12). 

U međusobnim duelima prošle sezone Granit je na svom terenu slavio rezultatom 2:1. U prolećnom delu prvenstva utakmica na terenu u Kozjaku završena je podelom bodova, po dva gola na obe strane su postignuta. 

Granit (Radalj) - Borac (Kozjak)

Nedelja, 4. decembar od 13 časova

Teren u Radalju

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading