ŠKRILJAC JURI TRI BODA U VUKAŠINOVCU: Domaći sastav spreman da iznenadi!

Autor:

Sport

03.12.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu pred zimsku pauzu ekipa Vukašinovac dočekuje tim Škriljac. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

ŠKRILJAC JURI TRI BODA U VUKAŠINOVCU: Domaći sastav spreman da iznenadi!

Foto: FK Vukašinovac

Vreme je za spuštanje zavese na jesenji deo polusezone Opštinske lige Aleksinac. Škriljac će na gostovanju ekipi Vukašinovac pokušati da sa tri boda odnese titulu jesenjeg prvaka lige.

Republika

Domaćin sutrašnjeg meča u ovoj sezoni igra dosta bolje nego u prošloj. Trenutno su na osmoj poziciji sa 14 bodova, u takmičarskoj 2021/2022 na kraju godine su imali samo 13. 

Vukašinovac je posle dobrog starta i tri vezane pobede ipak posustao za ostalim timovima. U poslednjih pet mečeva ne beleže dobre rezultate, uspeli su da upišu pored svog imena samo još dva boda. Ekipa igra solidno i na strani i pred svojim navijačima. Njihovi mečevi su jako tvrdi sa malim brojem golova, odbrana je kapitulirala 18 puta u ovom delu sezone i po tom paramteru su četvrti tim u ligi.

Iz domaćeg tabora pred predstojeći meč poručuju:

- Očekuje nas jako teška utakmica, protivnik je jedan od kandidata za plasman u viši rang, ali se nećemo unapred predati. Pokušaćemo da obradujemo naše navijače da na zimsku pauzu odemo pozitivnim rezultatom, tri boda bi dosta značila za dalji napredak na tabeli na proleće. 

Tim iz Bradarca kao i poslednjih nekoliko sezona igra jako dobro, i uvek se nalazi pri samom vrhu tabele. Sa učinkom 9-0-2 nalaze se na drugoj poziji sa koje u odnosu na lidera iz Vitoševca zaostaju samo jedan bod. 

Škriljac igra jako dobro ove jeseni, po mnogima u klubu ovo je ta sezona koju su mnogi čekali i priželjkivali. Jedina dva poraza ostvarena su van svog terena, u poslednjih pet mečeva imaju 12 osvojenih bodova. U sutrašnju utakmicu ulaze posle poraza na gostovanju ekipi Rudara.

Po broju datih i primljenih golova igrači Dragana Stojanovskog su ubedljivo dominatni u ligi. 44 puta su tresli mrežu protivnika, a njihov golman savladan je samo u devet situacija.

Prošle sezone u Bradarcu rezultat je bio 5:3, dok je na proleće duel ove dve ekipa završen 0:0.

Vukašinovac - Škriljac

Nedelja, 3. decembar od 13 časova

Teren u Vukašinovcu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading