DA SE ZNA KO JE STARIJI: Dizelka sa Tamiša protutnjala Zemunelom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.12.2022

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fudbalska predstava odigrana je danas u popularnom "Zemunelu".

DA SE ZNA KO JE STARIJI: Dizelka sa Tamiša protutnjala Zemunelom!

Foto: Starsport

Dobra fudbalska provera pred odlazak na zasluženi zimski odmor.

 

U iščekivanju duela koji fudbalska reprezentacija Srbije igra na Svetskom prvenstvu u Kataru, ljubitelji fudbala u srpskoj prestonici imali su prilike da prate zanimljiv duel timova koji se nalaze u vrhu svojih rangova takmičenja.

Sportski centar "Partizan-Teleoptik" u Zemunu bio je domaćin ekipama Teleoptika i pančevačkog Železničara. U danu kada je pančevačka "Dizelka" promovisala svoje prvo zimsko pojačanje Đorđe Šušnjara, ekipa koja sa punim pravom pretenduje na plasman u elitni rang srpskog fudbala ostvarila je trijumf rezultatom 2:1 (0:0).

Treba napomenuti da su pogotke za pobednički tim postigli Šaleta Kordić i Aleksandar Đorđević.

Foto: FK Železničar Pančevo

Prijateljska utakmica u "Zemunelu"

 

Da podsetimo, Železničar iz Pančeva je prethodne jeseni ostvario zapažene rezultate u okviru Prve lige Srbije i proleće dočekuje na deobi druge pozicije i sa punim pravom konkuriše za istorijski plasman u elitni rang srpskog fudbala. Već na startu nastavka šampionata na programu će biti derbi u kojem će se sastati Grafičar i Železničar, ekipe koje trenutno dele drugu poziciju prvoligaškog karavana.

Popularni "Optičari" u okviru Srpske lige Beograd, prvi deo šampionata su završili na četvrtom mestu sa sedam bodova manje u odnosu na lidera ekipu Zvezdare. Eventualni pohod ka drugom stepenu takmičenja Teleoptik će na proleće započeti iz Obrenovca gde će gostovati ekipi Radničkog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading