MerkurXtip SA TERENA: Ovoga puta Marko Grbić nas vodi u Ljubić, priča o klubom koji je proslavio 85. rođendan (VIDEO)

Autor:

Sport

30.11.2022

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu dalje promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip je pokrenuo novi format pod nazivom „Sa terena“, kratku emisiju koja će putujući po Srbiji predstavljati klubove iz nižih liga.

MerkurXtip SA TERENA: Ovoga puta Marko Grbić nas vodi u Ljubić, priča o klubom koji je proslavio 85. rođendan (VIDEO)

Foto: MerkurXtip

Naš Marko Grbić šparta Srbijom i prikazuje pravo lice malih klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Republika

 

Imaćemo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a u novoj epizodi donesimo priču o Fudbalskom klubu Polet iz Ljubića koji je ove godine proslavio 85. rođendan.

 

 

Polet je sada u Srpskoj ligi - grupa Zapad, a klub je postavljen na domaćinskim nogama i sve se radi planski i namenski. Zato i napreduje kolektiv čija su vrata uvek svima otvorena, a „armija“ pratilaca, navijača i poštovalaca veća je svakim danom. Dođu tako ponekad komšije da nešto urade za klub, da deo sebe i svog slobodnog vremena utkaju u uspehe na terenu, pa je teško prognozirati gde je vrhunac, a o trenutnoj situaciji, kao i planovima najviše ćete moći da čujete od predsednika kluba Zorana Vasiljevića koji je ugostio našu ekipu.

Budite sa MerkurXtipom NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading