INFRASTRUKTURNI RADOVI SU ZAPOČELI: Imaće uslove na kojima će im pozavideti i veći klubovi! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.11.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmiče se u najnižem stepenu takmičenja, ali na osnovu svega što rade uskoro se može očekivati da krenu uzlaznom linijom.

INFRASTRUKTURNI RADOVI SU ZAPOČELI: Imaće uslove na kojima će im pozavideti i veći klubovi! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Fudbalski klub Napredak 2021 iz Šuljama prvi deo sezone okončao je na samom začelju Gradske fudbalske lige Sremske Mitrovice, ali su očigledno svi u klubu svesni da bolji rezultati mogu doći samo početnim ulaganjem u infrastrukturu.

 

Ekipa iz Šuljama je u prvom delu sezone ostvarila svega tri trijumfa (Sremac Jarak 1:0, Planinac Ležimir 3:0 i OFK Sparta Grgurevci 2:1). Sva tri trijumfa ostvarena su u finišu jeseni čime je utisak donekle popravljen, ali i najavljeno da bi klub tokom nastavka šampionata mogao da krene i ka sredini tabele ovog ranga takmičenja.

Istovremeno, rukovodstvo kluba sve više pažnje posvećuje infrastrukturnim uslovima. Ne tako davno kompletno su renovirane svlačionice čime su igrači Napretka 2021 dobili uslove na kojima mnogi mogu da im pozavide.

 

Uz to, po okončanju prvog dela šampionata, na igralištu u Šuljama započeti su i radovi na poboljšanju uslova kada su ljubitelji fudbala u pitanju. Radi se na podizanju tribine i potpuno je jasno da će ekipa Napretka uskoro dobiti sve uslove nakon kojih će moći da razmišlja i o ostvarenju rezultata kojima bi se uključili u borbu za viši rang takmičenja, Međuopštinski ligu Srem-Istok.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading