DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Nakon dve i po godine iskusnom fudbaleru su potrebna nova iskušenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.11.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što je lepo, ima kraj.

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Nakon dve i po godine iskusnom fudbaleru su potrebna nova iskušenja!

Foto: Instagram.com/majstorovic10

Nekada je nastupao u superligaškoj konkurenciji, a sada nakon dve i po godine provedene u Deču, iskusni fudbaler se odlučio da promeni sredinu.

 

Petar Majstorović ove zime napušta redove Sremca, a za sada nije poznato dres kojeg kluba će nositi na proleće:

- Iza mene su dve i po prelepe godine provedene u Sremcu – kaže Petar Majstorović – Došao sam u klub kada je bio u MOL-u Istok i te, 2020/21. takmičarske godine osvojili smo prve mesto i plasirali se u Sremsku ligu. Odigrao sam i celu prošlu sezonu uspešno, kada smo obezbedili opstanak, što nam je i bio cilj. Ova polusezona je poslednja za mene što se tiče dresa Sremca. Mogu slobodno reči da je period proveden u Deču jedan od najlepših u mom životu. Pored osvojenog pehara, uz veliku pomoć saigrača i uprave kluba, na terenu sam zaprosio tadašnju devojku Jovanu, a sadašnju suprugu. Sremac napuštam jer mislim da je došlo do zasićenja i da je vreme da se oprobam u jednom drugom klubu, novoj sredini - istakao je Majstorović u razgovoru za portal "Srbijasport.net".

 

Fudbalsku karijeru Majstorović je započeo u rodnom Kupinovu iz kojeg je prešao u Donji Srem u periodu kada su Pećinčani bili deo sprske fudbalske elite. Nakon novog nastupa u dresu Kupinova sa kojim je izborio i plasman u Vojvođansku ligu, prelazi u zemunski "13. maj". Karijera ga je kasnije vodila preko Sloboda iz Donjeg Tovarnika i Napretka iz Popinaca iz kojeg dolazi u Deč 

Ostaje da se vidi gde će iskusni fudbaler nastaviti karijeru, a treba napomenuti da je ekipa Sremca iz Deča jesenji deo sezone u Sremskoj ligi okončala na 8. poziciji sa 23 osvojena boda, deset manje u odnosu na lidera, ekipu Budućnosti sa Salaša Noćajski.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading