ZA SRPSKO KOSOVO I METOHIJU: Humanitarna akcija mladih fudbalera Jedinstva sa Uba! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.11.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest mladih fudbalera srpskog prvoligaša.

ZA SRPSKO KOSOVO I METOHIJU: Humanitarna akcija mladih fudbalera Jedinstva sa Uba! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Sjajan gest članova kadetske selekcije Fudbalskog kluba Jedinstvo sa Uba.

 

Mladi fudbaleri predvođeni svojim trenerom Nemanjom Bradonjićem organizovali su, u susret predstojećim Novogodišnjim praznicima, humanitarnu akciju u kojoj su kupili paketiće koji su namenjeni ugroženim srpskim porodicama u enklavama na Kosovu i Metohiji.

Pre odigravanja svojeg poslednjeg ovosezonskog duela, mladi igrači ubskog Jedinstva paketiće su predali Milošu Petkoviću predstavniku organizacije "Srpska solidarnost" koja će novogodišnje poklone distribuirati deci iz južne srpske pokrajine.

Svi članovi kadetskog sastava Jedinstva rado su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji pokazavši još jednom da "naše malo, nekom znači mnogo".

 

Kada je reč o sportskim osvarenjima kadeta Jedinstva sa Uba, oni se takmiče u okviru Prve kadetske lige Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije. Svoj poslednji susret odigrali su prtov vršnjaka iz čačanskog Borca 1926 i slavili rezultatom 1:0, a jesenji deo sezone okončali su na petoj poziciji sa 31. osvojenim bodom, devet manje u odnosu na lidera Radnički 1923 iz Kragujevca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading