VERNOST KLUBU: Bez njega se ova ekipa ne može zamisliti - od osnivanja je svedok svih ostvarenja zemunskog sastava!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.11.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U savremenom fudbalu teško je pronaći ovakav primer.

VERNOST KLUBU: Bez njega se ova ekipa ne može zamisliti - od osnivanja je svedok svih ostvarenja zemunskog sastava!

Foto: Instagram.com/groznicasrdjan

Ljubav prema nekom fudbalskom klubu i u današnje doba svakako postoji, ali vernost koja traje deceniju i po teško je pronaći.

 

Fudbalski klub Busije iz Zemuna osnovan je 2003. godine. Kroz sve prethodne godine ekipa se takmičila u nižim beogradskim ligama, a trenutno su članovi Prve beogradske lige - "grupa A".

Ono što je specifično za ovaj kolektiv, jeste činjenica da je jedan fudbaler svedok svih klupskim ostvarenja.

Srđan Groznica član je ekipe Busija od prve takmičarske sezone ovog kluba. Od 2004/05 nezamenljiv je član zemunskog sastava, a danas je i kapiten i osoba bez koje se sastav Busija ne može ni zamisliti.

Foto: FK Busije Zemun

FK Busije Zemun

 

Fudbaleri Busija su u jesenjem delu sezone u okviru Prve beogradske lige - "grupa A" ostvarili skor od šest pobeda, dva remija i pet poraza i sa 20 osvojenih bodova zauzimaju šestu poziciju. Oni su u finišu sezone nakon tri uzastopna neuspeha ostvarili dva ubedljiva trijumfa (Poštar Zvezdara 4:0, Heroj Polet 3:0) čime su značajno popravili svoj položaj u prvom rangu beogradskog fudbala.

Svoj prvi meč u prolećnom delu sezone Busije će odigrati protiv lidera Balkan Mirijeva, ekipe koju su na startu šampionata savladali rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading