SVE JE SPREMNO ZA NOVI EVROPSKI SPEKTAKL: "Radnička klasa" ruši Dance! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za novi evropski spektakl u srpskoj prestonici.

SVE JE SPREMNO ZA NOVI EVROPSKI SPEKTAKL: "Radnička klasa" ruši Dance! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Miljakovac

Porazom su započeli svoje premijerno učešće na međunarodnoj sceni, ali svi u klubu se nadaju da će već u drugom meču pokzati sve ono što znaju i zabeležiti rezultat kakav se očekuje.

 

Na startu ovogodišnjeg "Feniks trofeja" fudbeleri Miljakovca poraženi su od italijnske Brere iz Milana rezultatom 3:5, ali će već u sredu 30. novembra imati priliku da zabeleže prvi trijumf na međunarodnoj sceni.

Sa početkom od 20 časova na krovu Tržnog centra "Stadion" ekipa Miljakovca dočekuje danski Skjold iz Kopenhagena. Ulaznica za ovaj susret već su puštene u prodaju. Cena ulaznica identična je kao i za meč koji je odigran protiv milanskog sastava. Zapad košta 200 dinara, dok će svi oni koji žele da meč posmatraju iz VIP galerije, za svoje mesto morati da izdvoje 300 dinara.

Foto: FK Miljakovac

Cena ulaznica za predstojeći meč

 

Kako je to izgledalo tokom premijernog izdanja FK Miljakovac na međunarodnoj sceni, možete pogledati na sledečim fotografijama:

 

Očekuje se da će ljubitelji fudbala u srpskoj prestonici doći na stadion Fudbaslkog kluba Voždovac i ispratiti novo ispisivanje istorije beogradske "Radničke klase".

Nakon ovog susreta fudbaleri Miljakovca odlaze na zaslužen odmor, a naredni zvanični susret odigraće u okviru Međuopštinske lige Beograda - "grupa A" kada će u okviru 14. kola gostovati ekipi Novog Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading