PARAF NA UGOVOR: "Atomski mrav" se obavezao na novu vernost klubu - zajedničkim snagama u ostvarenje ciljeva! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na obostrano zadovoljstvo stavljen je paraf na ugovor.

PARAF NA UGOVOR: "Atomski mrav" se obavezao na novu vernost klubu - zajedničkim snagama u ostvarenje ciljeva! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

Fudbaleri Grafičara prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na drugoj poziciji sa šest bodova manje u odnosu na lidera sa Novog Beograda. U direktnoj borbi za jesenje lovorike "Grafosi" su na stadionu "kraj Bežanijske crkve" poraženi od IMT-a rezultatom 0:3, ali i pored navedenog derbi neuspeha u redovima "Ljubičastih" ne sumnjaju u uspeh kada je pohod ka srpskoj fudbalskoj eliti u pitanju.

 

Tim povod rukovodstvo kluba produžilo je ugovor sa mladim reprezentativcem naše zemlje Filipom Vasiljevićem.

Filip Vasiljević igra na poziciji veznog igrača, a svojom beskompromisnom borbom na terenu zavredio je nadimak "atomski mrav". 

Rođen je u Požezi 5. oktobra 2002. godine. Fudbalski je prohodao na beogradskoj "Marakani" u školi fudbala Crvene zvezde, a 2017. postaje član Grafičara u kojem je bio i kapiten omladinske selekcije, da bi i svoj prvi profesionalni ugovor potpisao sa klubom koji prvenstvene mečeve igra na terenu sa veštačkom travom podno južne tribine stadiona "Rajko Mitić".

 

Po slovu novog ugovora Vasiljević se na vernost Grafičaru obavezao do meseca juna 2025. godine. a svi se u klubu nadaju da će već naredne jeseni dvadesetogodišnji fudbaler povesti ekipu u borbu za superligaške bodove.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading