KRIVELJ ODLIČAN NA SVOM TERENU: Gosti pokušavali brzinom, domaći tim pogađao gol!

Autor:

Sport

26.11.2022

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem meču pred zimsku pauzu ekipa Krivelja na svom terenu savladala je Poreč rezultatom 2:0.

KRIVELJ ODLIČAN NA SVOM TERENU: Gosti pokušavali brzinom, domaći tim pogađao gol!

Foto: FK Krivelj

Od prvog minuta igralo se otvoreno u Krivelju, domaćin nešto konkretniji i sa većim posedom u nogama.

Republika

Prva ozbiljnija prilika viđena je u 15. minutu kada je došlo i do promene rezultata. Stošanović Lazar trese mrežu Poreča za 1:0. 

Pokušavali su gosti iz kontri i polukontri da stignu do izjednačenje u prvom delu, ali je odbrana Krivelja bila na visini zadatka. Domaći tim je imao svoje šanse za uvećanje prednosti, ali je Đorđević bio uspešan u odbrani svog gola.

Na pauzu se otišlo rezultatom 1:0, glavni sudija Jovanović sa pomoćnicima perfektno je odradio posao u prvom poluvremenu.

 

U nastavku utakmice situacija ista kao i u prvom delu. Domaći sastav odlično igra na polovini protivnika i stvara šanse, ali i golman Poreča polako izarsta u junaka svog tima. 

Pokušavali su gosti brzim naletima da iznenade odbranu protivnika, ali je iskusni Dragan Šćopić odlično dirigovao zadnjom linijom svog tima. 

U poslednjoj trećini meča igralo se malo agresivine, pa je i sudija Jovanović imao posla. Tri puta požuteli su igrači domaćeg tima, dok su u gostujućem sastavu dva igrača opomenuti žutim kartonom.

U 71. minutu iz penala Igić duplira prednost svog tima, 2:0 za Krivelj. To je posle poslednjeg sudijskog zvižduka bio i konačan rezultat utakmice. Domaća ekipa oslabljena ne igranjem verovatno najboljeg igrača Bajramija odlično se pokazala danas. 

Krivelj je ovom pobedom zauzeo 10. poziciju na tabeli, dok je ekipa Poreča ostala na 12. mestu Borske okružne lige.  

Krivelj - Poreč 2:0 (1:0)

Krivelj: Jovanović, Brvić (od 59' Boćešević), Šakirovski (od 79' M. Kragujević), Milojević, Šćopić, Useinović, Stošanović (od 79'  N. Kragujević), Dragović, Igić, Petković, Diljaj (od 68' Ursuljanović)

Poreč: Đorđević, Stevkić, Rakić, Abduramhmanović, Firanović, Lazarević, Todorović, Jovanović, Miletić, Ilić, Petrović

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading