DOMAĆIN PRED VELIKIM ISPITOM: U Turekovac stiže ekipa iz vrha Jablaničke okružne lige!

Autor:

Sport

26.11.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju od 13 časova Turekovac u prvom kolu kupa Jablaničkog okruga dočekuje ekipu Donje Lomnice.

DOMAĆIN PRED VELIKIM ISPITOM: U Turekovac stiže ekipa iz vrha Jablaničke okružne lige!

Foto: FK Turekovac

Duel dva tima koji se nalaze u različitim rangovima takmičenja. Turekovac se takmiči u Gradskoj ligi Leskovca, dok njihov nedeljni protivnik igra u dva ranga jačem takmičenju. Donja Lomnica nalazi se na tabeli Jablaničke okružne lige.

Republika

Domaćin predstojećeg duela u ligi drži trenutno devetu poziciju sa 17 bodova uz meč manje u odnosu na ostatak timova. U poslednjih pet mečeva ekipa igra u jako dobroj formi, tri pobede i po jedan poraz i nerešen meč odradili su igrači Turekovca. 

Na domaćem terenu tim igra jako dobro, u ligi na pet mečeva upisali su 12 bodova, samo jednom su poraženi pred svojim navijačima.

Iz Turekovca pred meč u kupu poručuju:

- U dobrom raspoloženju dočekujemo sledećeg protivnika. Znamo da su oni samim tim što se takmiče u jačem takmičenju na neki način su i favoriti, ali mi ne planiramo da izađemo sa belom zastavom. Daćemo sve od sebe da nastavimo sa dobrim rezultatima na našem terenu i nadamo se da će publika doći u velikom broju. 

U nedelju će biti na teškom ispitu protiv ekipe koja se takmiči dva ranga više. Donja Lomnica nalazi se na deobi četvrte pozicije na tabeli. Igrači trenera Dragana Stamenkovića igraju odlično kako na strani, tako i na svom terenu. Uloga favorita je po mnogima njihova, ali to treba opravdati i na terenu.

Poslednji meč na terenu u Turekovcu između ova dva tima završen je pobedom domaćeg sastava rezultatom 4:1.

Turekovac - Donja Lomnica

Nedelja, 27. novembar od 13 časova

Teren Turekovca

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Caka

27.11.2022 01:14

Srećno momci. Samo hrabro.