EVROPA GREŠKE NE PRAŠTA: Vrščani poraženi u Rumuniji! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.11.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršački prvoligaš gostovao je u rumunskom Aradu gde je odigrao prijateljski susret sa članom elitnog ranga naših istočnih komšija.

EVROPA GREŠKE NE PRAŠTA: Vrščani poraženi u Rumuniji! (VIDEO)

Foto: OFK Vršac

Fudbaleri OFK Vršca prethodne sezone izborili su plasman u drugi stepen srpskog fudbalskog takmičenja u kojem su tokom prethodne jeseni ostvarili zapažene rezultate.

 

Ovoga puta Vrščani su otputovali u 150 kilometara udaljni Arad gde su se sastali sa ekipom UTA Arada na igralištu "Akademije Brozovski".

Loši vremenski uslovi uticali su na igrače obe ekipe da ne pruže ono najbolje čime raspolažu, ali je publika ipak imala šta da vidi od fudbelera obe ekipe.

U prvom delu meča viđena je izjednačena borba tokom koje je i srpski prvoligaš imao svoje prilike da ugozi gol domaćina, ali se rezultat u prvih 45 minuta igre nije menjao.

Domaćin znatno angažovanije ulazi u nastavak susreta, a kao rezultat takve igre usledila su i dva pogotka Džozefa Godvina koji je mrežu Vrščana tresao u 50. i 65. minutu. U oba slučaja Godvin se sjajno snašao u šesnaestercu OFK Vršca i preciznim udarcima doneo pobedu svojoj ekipi rezultatom 2:0.

 

 

Treba napomenuti da nigerijski napadač Džozef Godvin tek nedavno prekomandovan iz juniorskog tima, a krasi ga izuzetna visina. Mladi devetnaestogodišnji Nigerijac visok j 2,03 metra, ali je tokom današnje utakmice pokazao da i pored tolike visine odlično barate loptom.

Da podsetimo, ekipa OFK Vršca je jesenji deo sezone u okviru Prve lige Srbije završila na osmoj poziciji sa 25 osvojenih bodova, a u prvom prolećnom kolu na svom Gradskom stadionu dočekaće ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading