PRAVI DERBI MEČ U POSLEDNJEM KOLU: Lider slavio golom pet minuta pred kraj susreta!

Autor:

Sport

22.11.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Pomoravske okružne lige pred zimsku pauzu lider je gostovao u Krušaru ekipi Moravca. Mladost je uspela da uzme sva tri boda na teškom gostovanju rezultatom 1:0.

PRAVI DERBI MEČ U POSLEDNJEM KOLU: Lider slavio golom pet minuta pred kraj susreta!

Foto: J. Dimitrijević

Oko 250 gledalaca ispratilo je derbi utakmicu poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva Pomoravske okružne lige. Utakmica je opravdala očekivanja, počev od organizacije, preko navijača, kvaliteta igre i naravno odličnog suđenja. 

Republika

Utakmica je počela minutom ćutanja zbog tragične pogibije mladića iz Krušara koja se nedavno dogodila.

Od prvog sudijskog zvižduka viđena je velika borba na celom terenu. Igrači oba tima maksimalno fokusirani na igru, nizu žurili sa atacima ka golu protivnika već su ih postepeno gradili.

Posle prvih 45 minuta igre ništa nije bilo upisano u beležnici glavnog sudije Vukmirovića.

Nastavilo se sa tvrdom igrom i  drugom poluvremenu, prvu nešto ozbiljniju priliku imali su igrači Mladosti. Dimitrijević je odlično prošao do šesnaesterca protivnika, ali je šutirao direktno u golmana. 

Kod domaćina odličnu priliku imao je Antonijević, izašao je 1 na 1 sa čuvarom mreže Mladosti, ali je Miletić izašao kao pobednik u toj situaciji.

U 85. minutu ispostaviće se na kraju viđen je i jedini gol na meču. Desni bek gostujućeg sastava Manić Nemanja odličnu je šutirao sa nekih 30-tak metara, lopta je na putu do gola pogodila nekog od odbrambenih igrača domaćina i završava u mreži. Mladost vodi 1:0 na pet minuta do kraja derbija! 

U poslednjim trenucima meča imali su igrači Moravca dva udarca iz ugla, ali nisu uspeli da izjednače rezultat.

Moravac (Krušar) - Mladost (Jovac) 0:1 (0:0)

Moravac: Stanojević, Obradović, Pavlović, Milosavljević, Mikić, Ivanković, Klarić, Anđelković, Antonijević, Marković, Nisić

Mladost: Miletić, Panić, Đurić, Manić, Milojević, Marković (od 62' Jocić (od 87' Marjanović)), Savić, Dimitrijević (od 90' Janković), Stević, Mijalković, Rakić.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading