TAČKA JE STAVLJENA: Blickrig Gumara u Užicu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.11.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenske (ne)prilike uslovile su da se poslednji duel prvog dela prvoligaškog karavana odigra dan kasnije u odnosu na prvobitno planirani termin.

TAČKA JE STAVLJENA: Blickrig Gumara u Užicu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Trayal

Susret 19. kola Prve lige Srbije između Zlatibora iz Čajetine i kruševačkog Trayala trebao je da se odigra u nedelju 20. novembra na stadionu "Švajcarija" u Čajetini. Međutim, gusta magla je sprečila odigravanje ovog susreta, a dogovoreno je da se domaćinstvo prebaci u Užice i da se dve ekipe sastanu na stadionu "Radomir Antić"..

 

Na krilima prošlonedeljne pobede nad pančevačkim Železničarom, fudbaleri Trayala su došli u grad na Đetinji sa željom novim trijumfom prvi deo šampionata okončaju u gornjem delu tabele.

Ono što su planirali, to su i učinili, a kuriozitet je činjenica da im je za tri boda bilo dovoljno uvodnih deset minuta susreta. Već u 8. minutu Mitar Radivojević je doveo svoju ekipu do prednosti, a kada je dva minuta kasnije isti igrač po drugi put zatresao mrežu Mateje Maslarevića očekivalo se da će užički ljubitelji fudbala prisustvovali goleadi.

Foto: FK Trayal

Mitar Radivojević dvostruki strelac za Kruševljane

 

Šok od kruševalkog "blickriga" domaći fudbaleri su uspeli da ublaže u 31. minutu kada se u listu strelaca upisao Mihailo Ilić, a kasnije se ispostavilo da je u tom momentu postavljen i konačan rezultat ovog susreta.

Do kraja meča promene rezultata nije bilo, a glavni sudija meča Stefan Jeknić čak sedam puta se "latio za džep". Tri puta su "požuteli" domaći fudbaleri, dok su Kruševljani zaradili jednu javnu opomenu više.

Veliki posao očekuje čelnike čajetinskog prvoligaša, s obzirom da je ekipa Zlatibora prvi deo takmičenja okončala na poslednjoj 16. poziciji sa svega 15 osovjnih bodova, a sa druge strane ekipa Trayala nakon četirir trijumfa u psoeldnjih pet odigranih mečeva ima lepu priliku da se na proleće izbori za plasman u plej-of Prve lige Srbije, a tada sve postaje moguće.

 

Zlatibor (Čajetina) - Trayal (Kruševac) 1:2 (1:2)

Strelci: M. Ilić 31` ; M. Radivojević 8`, 10`

Stadion: "Radomir Antić", Užice

Glavni sudija: Stefan Jeknić; Pomoćne sudije: Aleksandar Vladić, Bojan Laluja

Žuti kartoni: U. Miloradović, D. Šalipur, M. Račić (Zlatibor); I. Stojanović, B. Mijailović, A. Jordanov, A. Fratrović (Trayal)

Zlatibor: Maslarević, Bogdanović, Čumić (Jakovljević), Dišić, Ilić, Miloradović, Novaković, Petković (Šalipur), Račić, Seliman, Vještica. Trener: Predrag Ristanović

Trayal: Jordanov, Aleksić, Fratrović, Mijailović, Milošević (Petrović), Pavlović, D. Punoševac, Radivojević (B. Punoševac), Savić, Sredojević, Stojanović (Matejević). Trener: Miljojko Gošić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading