SEDMICA POGOĐENA U BRUSU: Domaćin se razgoropadio i do vrha napunio mrežu rivala!

Autor:

Sport

21.11.2022

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bosi po trnju proveli su se gosti iz Mačkovca tokom gostovanja u gradu smeštenom na istočnim padinama Kopaonika.

SEDMICA POGOĐENA U BRUSU: Domaćin se razgoropadio i do vrha napunio mrežu rivala!

Foto: FK FUD

Nedelja 20. novembar u Brusu, kao uostalom i u celoj Srbiji bila je kišovita, pa su ekipe FUD-a i Mačkovca po teškom terenu vojevali borbu za poslednje jesenje prvenstvene bodove u okviru Prve rasinske okružne lige.

 

I pored teških uslova za igru domaćin je od samog starta preuzeo konce igre na svoju stranu i kao posledica takve igre, domaća ekipa stiže do prednosti u uvodnim minutima utakmice. Igrap se 12. minut kada je Karadžić u šesnaestercu "ukrao" loptu Atanaskoviću, ovaj ga je nepropisno zaustavio i sudija Luka Milanović je opravdano pokazao na "belu tačku". Siguran realizator bio je Pavlović.

Ubrzo nakon prvog, Ignjatović postiže i drugi pogodak za domaćina, da bi već u 25. minutu na semaforu stajalo 3:0, a u listu strelaca se ovoga puta upisao Karadžić.

Tek nakon trećeg primljnog gola gosti iz Mačkovca kreću konkretnije ka golu ekipe iz Brusa. Spasojević je nanizao dvojicu igrača FUD-a, blagovremeno uposlio Džopalicu koji matira Jovanovića za 3:1.

Činilo se u tom momentu da će gosti krenuti još angažovanije ka golu domaćina, ali je usledio potpuni krah gostujuće ekipe. 

Redom su mrežu Mačkovca tresli Karadžić u 28. minutu, Luković u 44. i 51. i Ignjatović u 56. za konačnih FUD - Mačkovac 7:1.

 

Ovim trijumfom FUD se probio do 11. pozicije na tabeli sa 23 osvojena boda, a ekipa Mačkovca će proleće dočekati sa 17 bodova na svom kontu i 14. poziciji uz napomenu da je ova ekipa u seriji od čak pet uzastopnih neuspeha.

- Prva rasinska okružna liga, 17. kolo:

13. April (Lomnica) - Sloga (Lozna) - odloženo

Sloga (Dašnica) - Sebečevac (Sebečevac) - službeni rezultat

Jastrebac (Veliki Šiljegovac) - Dedina (Dedina) 2:1

Polet 57 (Milutovac) - Gradina (Pejovac) 3:2

Bošnjane (Bošnjane) - Gornji Stepoš (Gornji Stepoš) 4:2

FUD (Brus) - Mačkovac (Mačkovac) 7:1

Trudbenik (Stalać) - Temnić 1924 (Varvarin) 2:4

Parunovac (Parunovac) - Sloga (Ćićevac) 0:2

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading