"NIŽE LIGE" POSETILE OBRENOVAC I FK ROJKOVAC: Nastali na klupi, a sad grmi "Crno i zlatno"! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goreo je Rojkovac kao Madrid. Kada su fudbaleri Reala osvojili Ligu šampiona, provozali su se u otvorenom autobusu, a kada je FK Rojkovac već prve godine postojanja izborio plasman u viši rang, proslavili su to na isti način uz bakljade u istoimenom naselju i samom centru Obrenovca, kojem pripadaju.

"NIŽE LIGE" POSETILE OBRENOVAC I FK ROJKOVAC: Nastali na klupi, a sad grmi "Crno i zlatno"! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Upravo je ovaj klub, osnovan pre šest godina, koji se takmiči u Prvoj Beogradskoj ligi - grupa B, bio domaćin "Nižih liga".

Republika
 

U novoj epizodi "Nižih liga", koja će premijerno biti prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news i portalu Republika.rs, možete pogledati kako je od ideje rođene na klupici u kraju nastao perspektivan klub.

Naučili su nas kako treba slediti svoje snove i ne odustajati od terena u naselju za koji su se izborili, ali i školu fudbala, koja okuplja mnogo dece. Naši domaćini su otkrili kako je pesma Seke Aleksić "Crno i zlatno" postala zaštitni znak prave armije navijača koja ih prati, ali i zašto niko od njih ne navija ni za jedan drugi tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoka

21.11.2022 17:57

Jel se ova ridjokosa lepo "druzila" s ovim drugarima?