KO ĆE SE RADOVATI U BELOJ RECI: Krivelj bez tri bitna igrača traži izlaz iz krize!

Autor:

Sport

16.11.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Borske okružne lige ekipa Nemetale ugostiće sastav Krivelja. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

KO ĆE SE RADOVATI U BELOJ RECI: Krivelj bez tri bitna igrača traži izlaz iz krize!

Foto: FK Krivelj

Dva tima koji nedeljni duel dočekuju u različitim raspoloženjima. Oba sastava će nastojati da se što bolje plasiraju pred zimsku pauzu pa će tri boda biti imperativ.

Republika
 

Nemetali se sa učinkom 5-1-7 nalaze na osmoj poziciji na tabeli sa 16 bodova. Ekipa iz Donje Bele Reke posle nešto lošijeg starta prvenstva i četiri vezana poraza popravlja formu. U poslednjih pet utakmica imaju tri pobede i dva poraza. Trenutno su u seriji od dva meča sa maksimalnim učinkom.

Na domaćem terenu polovičan uspeh, sedam igranih duela i učinak 4-0-3. Igrači daju, ali i primaju veliki broj golova. Trenutno su ta dva parametra izjednačena, 34 datih i isto toliko primljenih pogodaka.

U nedelju na megdan Nemetalu stiže Krivelj. Tim iz Krivelja ne uspeva da pronađe pravu formu od starta prvenstva i da napravi seriju dobrih rezultata. U poslednjih pet mečeva imaju dve pobede i tri poraza. U Belu Reku stižu posle dve utakmice bez osvojenih bodova.

Gosti nedeljnog meča van svog terena i dalje nemaju pobedu, od starta sezone osvojili su samo dva boda u gostima. Ekipa na ovaj meč odlazi dodatno oslabljena zbog tri crvena kartona u prošlom kolu. Napadač Bajrami, vezni igrač Mladenešković i golman Vanučić će ovaj meč pratiti pored terena.

Iz gostujućeg tabora pred meč pretposlednjeg kola Borske okružne lige izjavili su:

- Ekipa se nada da može do pozitivnog rezultata uprkos izostanku tri bitna igrača. Verujemo da možemo da prekinemo seriju poraza i da se podignemo posle poraza u prošlom kolu. Dueli sa timom Nemetala su uvek zanimljivi i sa puno golova.

Prošle takmičarske godine u Krivelju meč ova dva tima završen je podelom bodova. Kada je isti duel igran na terenu Nemetala domaćin je slavio rezultatom 3:0.

Nemetali (Donja Bela Reka) - Krivelj

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Donjoj Beloj Reci

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading