GOL VREDAN TRI BODA: Palilulac pogotkom Stekića savladao ekipu Brava!

Autor:

Sport

16.11.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Prve Beogradske lige (grupa B) igran je susret između Palilulca i ekipe Bravo. Domaćin je slavio rezultatom 1:0.

GOL VREDAN TRI BODA: Palilulac pogotkom Stekića savladao ekipu Brava!

Foto: FK Palilulac Beograd

Od prvog sudijskog zvižduka krenulo se sa napadima na obe strane, igrači oba tima željni da sa tri boda zatvore jesenji deo sezone. 

Republika

Prvu ozbiljniju priliku da postignu gol imali su gosti. Štoper domaćih loše interveniše, lopta dolazi do napadača Brava koji izlazi sam pred golmana, ali Stošić odličnom intervencijom izlazi kao pobednik iz ovog duela. 

U nastavku se konsolidovala ekipa Palilulca i krenula je sa igrom koja joj je donela do ovog meča tri vezana trijumfa.

U 27. minutu posle ubačaja iz ugla odbrana gostiju loše interveniše, lopta stiže do Miroslava Stekića koji donosi veliku radost domaćim navijačima, 1:0.

Do poluvremena beležlimo nekoliko polu prilika na obe strane, ali su mreže mirovale. Posle pauze gosti vrše prvu izmenu. Trener Milosavljević Srđan u svlačionici je ostavio Aćimovića, a na teren je ušao Runić.

Pokušali su igrači Brava da budu nešto konkretniji na polovini rivala, ali je Palilulac odlično neutralisovao napade. U drugom poluvremenu nije bilo promene rezultata.

Igrači domaćeg tima dva puta su tresli mrežu protivnika, ali su golovi postignuti iz ofsajd pozicija pa su poništeni. 

Posle meča iz Palilulca poručuju: 

- Čestitamo igračima oba tima na sjanoj fudbalskoj predstav, kao i na fer i sportskom ponašanju. Mnogoborjna publika na stadionu u Krnjači mogla je da uživa u prelepoj utakmici. Našim gostima želimo puno sreće u drugom delu sezone, a mi vremena za slavlje nemamo. Krećemo sa pripremom tima za drugi deo sezone, već na radaru imamo nekoliko pojačanja. 

Sa nova tri boda ekipa Palilulca napredovala je za jedno mesto, zimsku pauzu će provesti na šestoj poziciji na tabeli. Sa druge strane poraz tim Brava spustio je za dva mesta i sada su petoplasirani sastav Prve Beogradske lige (grupa B)

Palilulac - Bravo 1:0 (1:0)

Palilulac: Stošić, Petrović, Ćirić (od 74' Trajković), Domaj, Božović, Danojlić (od 61' Lukić), Petrić (od 90' Cakić), Stojanović, Mladenović (od 85' Neloski), Stekić, Lukić

Bravo: Milanković, Vasić, Popović, Krstić, Žarković, Jozić, Aćimović, Vuković, Odžić, Milinković (od 64' Kostić), Aćimović (od 46' Runić)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading