LIDERU PREKINUTA SERIJA POBEDA: Pudarci sačuvali svoj teren protiv Kaluđerice!

Autor:

Sport

15.11.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Prve Beogradske lige (grupa C) u Begaljici ekipa Pudarci dočekala je lidera. Meč je završen bez golova.

LIDERU PREKINUTA SERIJA POBEDA: Pudarci sačuvali svoj teren protiv Kaluđerice!

Foto: FK Kaluđerica

Desilo se i to, ekipa Kaluđerice nije osvojila sva tri boda. Po prvi put u sezoni lider na tabeli meč nije završio sa novom upisanom pobedom. 

Republika
 

Od samog starta meča domaći tim bio je fokusiran na odbranu svog gola. Sastav Kaluđerice krenuo je silovito ka golu Mihailovića. Nizale su se prilike u kaznenom prostoru, ali nije bilo konkretnog kvalitetnog udarca ka golu.

Posle prvih 45 minuta nije bilo ničega u zapisniku glavnog sudije Teodora Fenka. U pauzi trener domaćeg tima Nedeljković Miomir u svlačionici je ostavio Mijailović Jovana, a u igru je ušao Goran Jovanović.

U nastavku igre očekivalo se da će trener Žakula razbuditi Kaluđere i da će krenuti da igraju kako znaju. Ipak i u nastavku igre tim nije uspeo da postigne gol.

Do kraja susreta jedino vredno pomena su tri žuta kartona. Sva tri puta u koloni domaćeg tima upisao je sudija Fenk javne opomene.

Meč je završen rezultatom 0:0. Lider nije uspeo da nastavi seriju pobeda koja je do ovog susreta bila na broju 12. U prošlom kolu u derbiju prvenstva pobeđena je ekipa Vrčina, verovatno su igrači posle tog duela psihički već bili na odmoru.

 

 

Ekipa Kaluđerice je polusezoni završila na prvoj poziciji sa devet bodova više u odnosu na drugo mesto. Na drugoj poziciji sa po 25 bodova nalaze se timovi Šumadija, Vrčin i Vinča. U planovima tima iz Kaluđerice su nekoliko pojačanja kako bi se što bolje pripremili za nastavak sezone i eventualni plasman u Beogradsku zonu.

Pudarci - Kaluđerica 0:0

Pudarci: Mihailović, A. Marinković, Dabetić, Janković, Nikolić, Nedeljković, Stanojlović, Lj. Marinković, J. Mijailović, M. Mijailović, Jovanović

Kaluđerica: Stoiljković, Krivokapić, Stanković, Jovanović, Eraković, Stefanović, Janković (od 85' Radović), Baljić, Stojković, Anakijev (od 85' Vasić), Radibratović.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading